Balan: „Romania lucrului bine facut si faptul ca nu e dispus la troc politic, ne arata ca Iohannis e un altfel de presedinte”


Intră acum și în grupul de

ardeleanu, balan, surugiu

Ioan Balan, vicepreședinte regional al PDL, presedinte al Organizatiei Municipale Suceava a PDL, deputat de Suceava:

„Multumesc sucevenilor pentru faptul ca aici au facut ca dreapta sa castige detasat, in colegiile de deputati pe Suceava s-a castigat detasat pentru ACL. Faptul ca sucevenii si-au dat votul lui Iohannis arata faptul ca sucevenii sunt de dreapta. Faptul ca avem mai multe voturi decat la europarlamentare, ne arata o tendinta de crestere si ca sucevenii si-l doresc presedinte pe Iohannis. Faptul ca unii primari ca Lungu au inteles sa tranzactioneze voturile nu a fost de bun augur .

Cocotarea pe banere alaturi de Nechifor nu a fost de bun augur. Votul de duminica demonstreaza clar ca alegerea lui Lungu ca primar in 2012 a fost garantata de implicarea echipei PDL si a parlamentarilor PDL de Suceava.

Stanga socialista e in stare sa tranzactioneze orice functie in stat si voturile oricui. Ar da si dlui Tariceanu functia de premier. Dar nu s-ar pune rau nici cu cumatrul sau de la servicii, cu Maior, dar nu s-ar pune rau nici cu Vadim si poate il pune consilier pe probleme de minoritati. Asta arata doar golaneala si cloaca in care se complac cei din alianta socialista. Ei cred ca votul romanilor se poate tranzactiona strict personal.

Promisiunile facute de dimineata pana seara la TV si imparte 100 de lei aici si 100 de lei dincolo se bazeaza pe faptul ca bugetul e inca la indemana sa. Cand e intrebat minstrul de Finanate daca exista sustinere financiara pentru promisiuni spune clar ca nu stie pentru ca nu exista nici o schita de buget la ora asta. Va spun clar ca toate promisiunile sunt o gogoasa si nu vor putea fi sustinute.

Comisia Europeana a spus clar ca orice marire de salariu nu va putea fi acoperita decat cu impozite si taxe mai mari sau cu introducerea de noi taxe pentru romani. Tot romanii vor plati pana la urma promisiunile lui Ponta.

Disperarea lui Ponta e sa faca intelegere cu orisicine si sa promita orisice si sa ia in calcul orice fel de marire de salariu, lucru care nu va fi pus in practica niciodata. De cealalta parte, il avem pe Iohannis care nu face troc politic. Iohannis nu va face asta, ba mai mult, nu se fac intelegeri pe votul romanilor. El vrea un parteneriat cu fiecare sucevean in parte si cu fiecare roman in parte.

Romania lucrului bine facut si faptul ca nu e dispus la troc politic, ne arata ca Iohannis e un altfel de presedinte. Ii indemn pe suceveni ca pe 16 noiembrie sa il voteze.”


Intră acum și în grupul de