Baisanu: Trioul liberal Siret-Humor-Campulung s-a intregit si sigur vom castiga alegerile pentru Iohannis


Intră acum și în grupul de

Alexandru Baisanu, Ovidiu Doroftei, Mihaita Negura si Marius Zmau sustin o conferinta de presa la sediul PNL din strada 6 Noiembrie, din Suceava.

baisanu, doroftei, negura, zmau

Alexandru Baisanu:

„Am avut o sedinta cu colegii din PNL, fostul si vechiul PNL, si am tras concluziile dupa 2 noiembrie. PNL si PDL (ACL ) a scos in judet cel mai mare scor din Moldova. Noi am atins 34 % comparativ cu Vaslui care a scos 21 % sau Botosani -22 %. Asta demonstreaza ca cele doua echipe au cuplat corect.

Asta arata potentialul adevarat al celor doua organizatii. Multumim tuturor sucevenilor care ies la vot si sa ne gandim la nevoia Romaniei ca pe 16 noiembrie sa avem o prezenta mai mare. De prezenta la urne conteaza viitorul scor, de prezenta noastra conteaza viitorul Romaniei. Echipa noastra il va sustine neconditionat pe Iohannis, un primar valoros, care are sanse reale de a castiga presedintia. Plecam in campanie de la 0-0.

Tariceanu in judet a fost depasit de cele doua doamne care au candidat la presedintie si sunt impreuna 10 % voturi pe dreapta si nu pe stanga. Cine a votat Udrea sau Macovei nu va vota stanga, slugarnicia, saracia si minciuna. In judet, avem 22.000 de voturi care apartin celor doua doamne. Ii rugam pe toti cei care au votat dreapta, alta decat Iohannis, sa ni se alature. O analiza simpla ne spune ca pe stanga extrem voturile lui Vadim si Dan Diaconescu sunt 21.000.

Ponta si PSD au facut o mare greseala, la fel ca si Vadim, pentru ca alearga cu disperare dupa 3 %. E clar ca sunt pe cale sa piarda alegerile chiar daca au dat OUG 55 si au distrus bugetul incercand sa cumpere alesii locali. Consider ca Vadim a facut cea mai mare greseala cand si-a dezamagit alegatorii carora le cerea sa lupte impotriva hotiei. S-a dus repede in bratele lui Ponta, sperand ca cele 3 % vor ajunge la PSD. Sunt convins ca votanti lui nu vor vota PSD.

Acum ceva vreme, Tribunul scria o poezie cat Luceafarul de lunga despre Ponta si sotia sa. Nu am sa inteleg cum poti fi in batalie cu Ponta si apoi sa te duci in bratele lui. Sper ca DD sa aleaga ca si la Tg.Jiu cand a candidat impotriva lui Ponta la palamentare.

Daca vom fi mai seriosi si mai muncitori, vom reusi sa aducem la vot electoratul de dreapta. Saptamana viitoare, voi explica de ce sucevenii nu trebuie sa voteze stanga. O voi face punctual, la tabla. Colegiul 1 si 2 Suceava au fost castigate de ACL. Pentru ca tine si de interesul nostru, ii adresez o intrebare lui Lungu: Ioane, uitat-te in ochii mei si pronunta simplu si frumos cuvintele-calorifer si caldura. Nu le-a putut rosti nici in campanie si nici acum.

Ii cer din nou demsia daca sucevenii vor mai ramane fara apa calda in pragul iernii. Atat avea de facut, sa asigure ordinea publica, curatenia si apa calda. La curatenie suntem praf, cu caldura e dezastru. Cu ordinea are noroc ca sucevenii sunt pasnici, ca altfel era nenorocire.

21 dintre primarii PDL au pierdut alegerile si trei primari PNL au pierdut la ei. La PNL lucrurile s-au asezat, Ursaciuc a declarat de ieri ca il va sustine pe Iohannis si sunt convins ca la Humor vom castiga detasat. Daca Lungu spunea ca i se invarte bunicul in momant daca pleaca de la PNL, cei 2 primari de la Humor si SIret au ramas liberali, chiar daca au mai avut alunecari.

Dle Lungu, ati capusat toate partidele unde ati fost, fie pe stanga sau pe dreapta. Eu va inteleg de ce faceti acest lucru si stiu pentru ca DNA lucreaza la Primaria Suceava la neregulile din mandatele dvs. Personal va acuz direct cu caldura si apa calda pentru ca nu ati intreprins nimic timp de doua mandate pentru a se plati. Tutea zicea ceva: Cu stanga nici macar cruce nu iti poti face, darminteri sa conduci o tara.

Trioul liberal Siret-Humor-Campulung s-a intregit si sigur vom castiga alegerile pentru Iohannis.”

 

Mihaita Negura, primarul municipiului Campulung Moldovenesc:

„Am tratat cu seriozitate aceste alegeri pentru ca zona de munte e una liberala. De sute de ani au fost oameni liberali fara cooperative de productie. Am reusit si i-am convins sa iasa la vot pentru ca si la Campulung traiesc cam 3000 de pensionari. Nu mi-a fost usor sa ii determin sa voteze Iohannis.

In ultimii ani, s-au luat decizii ilegale cu constructiile din cateva cartiere. Oamenii au fost deconectati de la incalzirea centralizata si si-a pus gaz metan, dar nu si-au demolat magaziile de lemne. Am demolat peste 400 de magazii si credeam ca oamenii vor taxa asta. Am avut emotii la acest vot.

Pana la finele anului  termin de platit datoriile si astept decizia instantei la cazul partia. Am reusit sa platim 61 de miliarde de lei vechi. Inseamna ca se poate continua investitia din bugetul local. Astept decizia ca sa vedem daca putem sa ne cautam un patener.”


Intră acum și în grupul de