Victor Ponta, la Cacica: „E bine sa refacem USL si sa il avem pe Tariceanu premier” FOTO


Intră acum și în grupul de

In sala de nunti a Restaurantului Martisorul din Cacica se afla cateva sute de membri ai PSD care il asteapta pe Victor Ponta.

Sunt prezenti parlamentariii PSD de Suceava si Botosani ai aliantei PSD-UNPR-PC, primari, consilieri judeteni ai locali ai aliantei. Printre ei, se afla si Ion Lungu, primarul Sucevei.

Premierul este asteptat in fata restaurantului de o delegatie de parlamentari printre care si senatorul Ovidiu Dontu si deputatul Andrei Dolineaschi.

ponta la Cacica

Ponta a sosit la Cacica si a fost intampinat in picioare si cu aplauze de ce prezenti. Alaturi de premier s-au asezat in primul rand primarita din Cacica, Elena Boloca, presedintele  CJ Suceava, Catalin Nechifor, si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Catalin Nechifor, presedintele CJ Suceava:

„Dle presedinte Victor Ponta, este o zi importanta aici, la Partestii de Sus, putem trage o concluzie si vedem cat de multi suntem langa Ponta si langa Romania. Sper sa fie o toamna frumoasa si sa avem presedintele pe care il meritam, pe Victor Ponta.

Mesajul e de unitate pentru ca singurul care poate uni Romania e Victor Ponta  si asta o stim cu totii. Vad in sala colegi din Suceava si Botosani, dar si din Ardeal si Ardealul e cu Ponta. Din 2003, e langa Victor Ponta si a ramas acelasi om modest si asezat. Ii cunosc familia si azi la Partestii de Sus au fost momente de emotie profunda si am vazut cum exista legatura dintre tanti Rusu si Victor Ponta.

Ponta va fi primul presedinte cu radacini la Suceava si e presedintele asteptat de 25 de ani si mandria noastra cea mai mare va fi in 2018 cand vom sarbatori Marea Unire. Vom avea un presedinte care pana atunci chiar va uni Romania.”

Andrei Dolineaschi, deputat PSD de Botosani:

„Suntem, azi, impreuna, si Suceava si Botosani. Un argumentat foarte important este ca vrem liniste in Romania si un presedinte care sa garanteze linistea si un Guvern care sa lucreze in liniste pentru tara si oameni. Doar cu liniste si pace ne putem gandi la viitorul nostru si al copiilor. Atat imi doresc si, dle Ponta, v-am stat alaturi multi ani si va voi sta multi ani de acum incolo ca ne-ati condus la bine. Au venit azi primari si de la alte formatiuni politice care vor liniste si pace pe care doar dvs. le puteti face.

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii:

„Va multumesc pentru ce ati facut si in 2012. Ati dat aici un semnal de unitate si de schimbare. Ma uit in sala si vad foarte multi social-democrati, dar si conservatori si daca ma uit cu atentie, sunt si liberalii buni. Eu vad unite Suceava si Botosani din 2012. Chiar daca sunt dispute intre judete, vad aici doua judete cu aceleasi probleme si care vor acelasi lucru. Nu credea nimeni, in 2012, ca putem sa il scoatem pe Flutur din CJ. Catalin Nechifor a facut asta.

Trebuie sa plece nu numai Traian Basescu, ci si partenerii sai de pana acum. Doar cu Ponta se poate face asta.”

sustinatori Ponta la Cacica

Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la presedintia Romaniei:

„Sunt impreuna Suceava si Botosani, dar asta pentru ca s-a facut si soseaua intre judete. Am venit sa va multumesc tuturor pentru rezultatele extraordinare din primul tur. Pentru mine, votul din Bucovina si Moldova e foarte important. Sigur veti castiga si turul 2 cu diferente si mai mari. Va sunt recunoscator ca ati venit aici la Partesti, unde am copilarit, desi nu sunt bucovinean prin nastere.

Aici, in anii 80 cand nu fusesera colectivizati oamenii aveau de toate si cartofi si porumb si asa am copilarit eu aici pentru ca in sud era foarte greu de trait. Vreau sa fiu presedinte pentru ca am copilarit aici, dar am luat sotia din Banat, dar campion la baschet am iesit la Sibiu si nu exista in aceasta tara un oras in care sa nu fi fost macar odata si sa nu fi vazut ce trebuie facut.

Toate astea le putem face daca nu ne mai certam. De la Suceava am izgonit un singur Flutur, dar am izgonit unul de la Botosani si acum ii vedem din nou langa Iohannis. Eu vreau sa reprezentam pe toti romanii si USL i-a reprezentat pe toti cei care credeau ca trebuie sa schimbam Romania. Eu asta propun in continuare si asta cer colegilor, ca e bine sa refacem USL si sa il avem pe Tariceanu premier si sa fim din nou impreuna ca in 2012.

Un milion de ardeleni au votat pentru mine si sunt convins ca vor fi si mai multi la turul 2. Dar nu mai vreau sa ne rupa nimeni tara. Eu va cer sa votati pentru mine si pentru noi. Ceilalti vin si cer sa votati impotriva lui Ponta si a USL. Eu cred, ca asa am invatat de cand veneam la Partesti ca daca ne ajutam intre noi devenim mai puternici. Eu vreau sa va ganditi ca au fost 10 ani rai si mai sunt 9 zile.

Sa le spuneti oamenilor adevarul despre ce am facut si sigur vom castiga. Impreuna vom face toate lucrurile bune promise in 2012. Ne vedem pe 17 sa sarbatorim si apoi cu toii la Cotroceni sa refacem Romania.”


Intră acum și în grupul de