”În jurul lui Victor Ponta s-a coagulat o alianţă a răului”, susține liderul municipal al PDL, Ioan Bălan


Intră acum și în grupul de

Liderul organizaţiei municipale Suceava a PDL deputatul Ioan Balan, a apreciat că în jurul candidatului PSD pentru funcţia de preşedinte al României, Victor Ponta, s-a coagulat în momentul de față ”o alianţă a răului”. Prezent în comuna Adâncata unde a participat la sfinţirea unei troiţe şi a unei fântâni dar şi la inaugurarea unui drum betonat către localitatea Feteşti, parlamentarull sucevean  le-a cerut celor prezenți să meargă pe 16 noiembrie la vot pentru a-l alege pe Klaus Iohannis preşedinte, singurul care poate garanta „O Românie a bunului simţ, a lucrului bine făcut, o Românie normală în care să fii mândru că trăieşti”.

Balan Ioan si Cucu primar

„Duminică vor fi  alegeri şi e o obligaţie pentru noi să mergem la vot. Însă degeaba veţi merge dumneavoastră cei mulţi câţi sunteţi aici, dacă nu îi veţi lua şi pe vecini, prieteni, rude şi îi veţi duce la vot, şi să nu voteze oricum, ci să-l voteze pe Klaus Iohannis”, a solicitat Ioan Balan care a mai ținut să subinieze că Iohannis este singurul care garantează faptul că fiecare cetăţean al României, chiar dacă l-a votat sau nu „pentru el este sfânt”.

. Liderul PDL Suceava a arătat că în jurul lui Victor Ponta s-a coagulat rapid „o alianţă a răului, o alianţă în care tot partidul e de vânzare doar dacă şeful poate obţine o funcţie”, explicand  că imediat după primul tur de scrutin din data de 2 noiembrie, toţi cei care „îl făceau până mai câteva zile în urmă în toate felurile pe candidatul stângii socialiste, Victor Ponta, au venit şi au spus că băiţaşul ăsta trebuie sprijinit”.

Balan i-a îndemnat pe alegători să meargă la vot pe 16 noiembrie pentru a avea garanţia unei Românii corecte, a unei ţări stabile, egală cu celelalte state din Europa. „Această garanţie este dată doar de Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte al Românii. Ceilalţi tot au spus că Klaus Iohannis vorbeşte puţin. Dar măcar nu spune prostii. Şi măcar nu ne minte de dimineaţa până seara că ne va dubla pensiile, salariile, sau că ne va face şi ne va da, de nu vom putea duce cât ne va da. Oameni buni! Bugetul ţării va fi cel pe care l-am avut şi anul acesta. Acesta este. Nu e mai mare. Şi aţi văzut că anul acesta nu s-a mişcat nimic. Aţi văzut şi voi, dar aveţi şi prieteni, aţi văzut voi că se mişcă ceva? Vedeţi doar un judeţ îngheţat în care nu mişcă nimic. Din 2012 s-a blocat tot. Şi ce ne promite Victor Ponta? Că de la 1 ianuarie totul se va schimba. Dar oare în aceşti doi ani jumătate de mandat în care putea să dea probă de lucru s-a întâmplat ceva?”, a declarat Ioan Balan.

IOan Balan la Fetesti

El a amintit că Victor Ponta promitea în 2012 că va crea un milion de locuri de muncă, din care „ne-am gândit că măcar câteva zeci de mii vor ajunge la Suceava”, însă în realitate nu s-a întâmplat nimic.

Mai mult, parlamentarul sucevean a explicat că în schimbul celor un milion de locuri de muncă, sucevenii şi românii au primit fabrici închise, sau doar magazine noi, însă românii nu mai au bani pentru cumpărături.

Liderul PDL Suceava l-a comparat pe Victor Ponta cu fostul dictator Nicolae Ceauşescu, care la fel, promitea românilor că „le mai dă o sută” în speranţa că va ajuge preşedinte.


Intră acum și în grupul de