Balan: „Nu va uitati nici la stanga si nici la dreapta. Votati cu inima pentru o Romanie stabila si neimpartita”


Intră acum și în grupul de

 

Iohannis ACL Flutur Balan Preda Negura Turcanu Ungureanu Varga (50)

Ioan Balan, vicepreşedinte PDL pentru regiunea Nord Est, deputat:

„E ultima conferinta de presa a ACL si putem trage concluzii. A fost o campanie dura, dar ne-au ingretosat loviturile sub centura. PSD s-a folosit de nevoile pensionarilor si de Posta Romana pentru a le trimite o fituica marca PSD si a le spune ca Iohannis va taia pensiile. O minciuna spusa cu disperare si mare nesimtire. A trebuit sa demontam asta in toate aparitiile pentru ca asta s-a facut cu Posta, o institutie a statului.

La Suceava, campania s-a facut cu sprijinul lui lon Lungu care a inteles sa faca ceea ce nu a facut niciodata cu echipa PDL. Niciodata, dar niciodata nu ne-am permis sa folosim Biserica si altarul, sau usa bisericii pentru  a imparti materiale electorale. Din pacate, Lungu care doar ne-a povestit ca e om dedicat administratiei s-a dedicat cu totul si s-a pus la picioarele PSD. L-am vazut cat de jos poate sa coboare.

Lungu, cu o nesimtire iesita din comun, le spunea parintilor de ce va sa le faca sucevenilor. Le vorbeste despre nocturna dintre ruinele stadionului care sta sa se prabuseasca. Vorbim de o bataie de joc a acestui politruc care a inteles ca penru interesul sau si al intregii clici de langa el ca orasul asta sa poarte denumiri. Ne-au luat parcurile. Au dat jos intemeietorul Sucevei si l-au dus in boscheti la cetate. Ne tot promit de 2 ani ca il vor sui pe un bolovan in fata Casei de Cultura. Acum a ajuns sa ameninte ca vor intra peste oameni in casa si le vor lua butelia, aragazul, frigiderul. Asta face acest politruc, Ion Lungu.

Am vazut dezamagirea oamenilor din Obcini care au iesit de la Biserica dezgustati ca au asistat la o sedinta cu parintii tinuta de Lungu in Biserica. Profesorii si directorii, in cardasie cu Lungu, au politizat si scoala. Oameni buni, ce trebuie sa va mai ia? Au luat cimimtirile si au facut sectii de votare, v-au luat scolile si Biserica. Ce vreti sa va mai ia ca sa intelegeti ce va asteapta?

Suceveni, in afara de batalia politica, alegeti cu inima si cu gandul, ca viitorul copiilor si nepotilor incepe de pe 17 noiembrie. Pentru unii Legea amnistiei si gratierii este un nou inceput in politica pentru PSD. Nu va uitati nici la stanga si nici la dreapta. Votati cu inima pentru  o Romanie stabila si neimpartita.”


Intră acum și în grupul de