Acasă Politica Indemn UNPR de la Campulung Moldovenesc: Tinerii trebuie sa vina la vot

Indemn UNPR de la Campulung Moldovenesc: Tinerii trebuie sa vina la vot


Intră acum și în grupul de

Membrii organizatiei municipale a UNPR din Campulung Moldovenesc s-au intalnit cu alegătorii în cursul zilei de miercuri in zona centrala a municipiului, dar au fost prezenți și in cartierele Bodea si Stadion ale orașului.

Discutiile s-au purtat in special cu tinerii, pe care i-au invitat sa vina la vot pe data de 16 noiembrie.



UNPR campulung moldovenesc

“Acum 10 ani am candidat la cea mai inalta functie in stat, find cel mai tanar candidat la Presedintia Romaniei. Astazi le cer tinerilor sa vina la vot si sa-l voteze pe Victor Ponta , un candidat care va fi cel mai tanar presedinte al Romaniei. Tinerii trebuie sa inteleaga ca acum mai mult decat oricand votul lor este foarte important si ca fiecare vot conteaza. Daca doresc sa aiba un viitor mai bun, un viitor linistit, aici in tara si nu in alta parte, sa vina la vot in numar cat mai mare”, a declarat președintele filialei  progresiștilor de la poalele Rarăului, Ovidiu Tudorici.

 

Din punctul de vedere al liderului UNPR din Câmpulung Modovenesc, Victor Ponta va fi un presedinte al ”tuturor romanilor, indiferent de  etnie, va fi un presedinte atât pentru pensionari, deopotriva și un președinte al tinerilor.”

 

Reamintim ca Ovidiu Tudorici a candidat în anul 2004 la funcția de președinte al României din partea Uniunii pentru Reconstrucția României (URR), un partid nou înființat și cu care a reușit performanțe spectaculoase în judetul Suceava la vremea respectivă.

Tudorici a reușit performanța de a obține în primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din 2004 un număr de aproximativ 40.000 de voturi.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version