Sanda-Maria Ardeleanu: „Romanii nu mai pot fi intorsi din drumul lor de libertate”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, a declarat luni că „românii nu mai pot fi întorși din drumul lor de libertate”, făcând referire la victoria candidatului ACL, Klaus Iohannis, la Preşedinţia României.

sanda maria ardeleanu

Parlamentarul democrat-liberal a mulţumit oamenilor pentru prezenţa la vot. „Mulțumesc celor care au înțeles să ni se alăture într-o bătălie ideologică, mulțumesc tuturor românilor care și-au exprimat speranța prin vot”, a scris Ardeleanu pe blog.

În opinia sa, duminică, 16 noiembrie, democrația în România a fost salvată de tineri, de românii din diaspora, „de noi toți cei care ne dorim o Românie demnă”.

„Să ne ajute Dumnezeu să instalăm definitiv în țara noastră normalitatea europeană!”, a transmis deputatul PDL de Suceava.

Klaus Iohannis a obtinut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor prezidentiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegatorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor partiale anuntate, luni, de BEC, dupa centralizarea a 99,07% din procesele verbale.

În judeţul Suceava, Iohannis a câştigat alegerile, obţinând 51,50 la sută din voturi.


Intră acum și în grupul de