Bereanu: Este inacceptabil ca un senator si presedinte al unei organizatii judetene sa ameninte direct, in conferinta de presa, alesii locali


Intră acum și în grupul de

neculai bereanu 2

Senatorul Neculai Bereanu:

„Este inacceptabil ca un senator si presedinte al unei organizatii judetene sa ameninte direct, in conferinta de presa, alesii locali. Eu ca senator iau atitudine ferma impotriva acestor amenintari asupra alesilor locali facute de Gheorghe Flutur. Domnul senator n-a inteles ca votul dat de tineri in data de 16 noiembrie nu trebuie sa si-l atribuie, cei din PDL au fost sanctionati in 2012 pentru dezastrul facut in Romania si cred ca un pic de decenta in a-ti asuma acest vot ar trebui sa aiba.

Nu inteleg ce inseamna spusele dumnealui prin a fi prea tolerant. Sa ne explice asta si mai ales ce inseamna ca nu va mai fi tolerant cu alesii locali din Suceava, asa cum a anuntat. Pe logica domniei sale, ma astept sa imprumute biciul de la primarul din Adancata si sa il foloseasca in mod corespunzator.

Noi ca partid am colaborat cu toti primarii din judetul Suceava si am incercat sa rezolvam cat mai multe probleme din toate comunitatile locale din judet, indiferent de culoarea politica a primarului. Cer public ca domnul senator Flutur sa nu mai practice asfel de abordari pe care le-a practicat in trecut si sa-si ceara scuze public fata de toti primarii pe care i-a amenintat.”


Intră acum și în grupul de