Dupa analiza rezultatelor la alegeri, PSD Suceava infiinteaza platforma administrativ-cetateneasca


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale Suceava a PSD, senatorul Ovidiu Dontu a anunțat vineri că s-a decis realizarea in cel mai scurt timp a unei platforme administrativ-cetățenești pe care consilierii locali ai partidului să o susțină în Cosiliul Local Suceava la proxima ședință.

Ovidiu Dontu 1

 

Ovidiu Donțu a explicat că această platformă va fi realizată în cursul săptămânii viitoare și că după ceva fi prezentată în plenul CL li se va cere și celorlalți consilieri locali, independentii si cei de la PNL, să adere la ea. ”Ii chemăm pe toți consilierii locali să adere la ea”, a mai spus liderul organizației municipale Suceava a PSD

 

Ovidiu Donțu a explicat că vineri a avut loc o ședință maraton la sediul PSD Suceava, la care a participat și liderul județean al social-democratilor suceveni, Cătălin Nechifor, și unde au fost analizate rezultatele alegerilor din 16 noiembrie.

 

”Am analizat in detaliu rezultatele alegerilor și in urma acestor dezbateri nu a fost necesară retragerea sprijinului politic al vreunui membru PSD”, a sublinat senatorul sucevean.


Intră acum și în grupul de