Balan: Flutur e omul care a facut cel mai mult pentru promovarea Bucovinei


Intră acum și în grupul de

ioan balan

Ioan Balan:

„Spun si eu <<La multi ani Bucovinei si bucovinenilor>>. As fi vrut sa il vad pe Flutur, azi, lipsit de modestie si sa spuna ce a facut pentru Bucovina. Eu ma declar mandru ca l-am avut presedinte si stiu ca e omul care a facut cel mai mult pentru promovarea Bucovinei. Amintiti-va momentele din 2008 care au pornit de la Flutur. Chiar daca unii din noi am fost mai sceptici asupra anvergurii, Flutur si-a facut un tel din a promova Bucovina.

S-a vorbit despre Bucovina cu orice prilej si oamenii imi amintesc ce se intampla cand era presedinte al CJ Gheorghe Flutur. Bucovina nu inseamna numai <<darli darli da>>.

Inseamna seriozitate si lucruri bine puse la punct, asa cum a facut Flutur, lucruri care ne-au facut sa fim mandri si la Bruxelles si la Viena. Ce mandrie mai mare iti trebuie ca cetatean al Sucevei sa vezi in marile capitale ale Europei reclame cu Bucovina?

Organizatiile municipale de tineret si femei, in perioada 5-6 decembrie, se vor ocupa in mod special de cei mici. Pe 6 decembrie, in fata sediului de langa magazinul Bucovina, vom avea o actiune unde vom oferi cadouri copiilor din Suceava, de la ora 17.

Le multumesc sucevenilor pentru votul lor din 16 noiembrie si celor din strainatate care s-au mobilizat extraordinar. Fara a fi sustinatorii unui partid anume, au fost cei mai mari sustinatori ai lui Iohannis. Le multumesc pentru ce au facut.

Nu e o nenorocire sa fii un functionar public, e vorba de oameni care dupa ora 16 vin si ii invata pe colegii lor la PNL cum trebuie facuta politica in opozitie. Vicepresedintii de CJ si viceprimarii sunt o consecinta a majoritatilor. Altfel, usor poti fi banuit de blat cu puterea. Cum sa fii sustinut intr-o functie cand nu ai majoritate? Noi am avut alaturi de cei din PNL o majoritate in CJ si in CL, dar lucrurile au evoluat.”


Intră acum și în grupul de