Mos Nicolae, ajutat de liberalii suceveni, va imparti cadouri copiilor din municipiu


Intră acum și în grupul de

Organizațiile de tineret și de femei ale filialei municipale Suceava a PNL vor organiza în zilele de 5 și 6 decembrie două acţiuni dedicate copiilor din municipiul reşedinţă de judeţ.

Liderul organizaţiei municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, a anunţat că acţiunea din data de 5 decembrie va avea loc în faţa sediului PNL din Burdujeni, care este și  biroul său parlamentar, începând cu ora 17, unde vor primi cadouri toţi copiii din acest cartier al municipiului.

balan mos nicolae

Pe 6 decembrie, Moş Nicolae va poposi la sediul PNL de pe Aleea Trandafirilor de lângă magazinul Bucovina, tot la ora 17. „Îi așteptăm pe toți copiii să vină să se întâlnească cu Moș Nicolae. Va fi și un program de colinde și sperăm ca toată lumea să se bucure”, a declarat Ioan Balan.

De menționat că deputatul Ioan Balan desfășoară acest gen de acțiuni în colegiul uninominal 2, încă din anul 2008, de la preluarea mandatului de parlamentar.  ”Este o tradiţie pe care o respectăm”, a ţinut să sublinieze parlamentarul liberal.


Intră acum și în grupul de