Partidul Verde: Judetul Suceava ofera in popasurile pentru turisti movile de gunoi


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde Suceava, consideră că România are o mare problemă la capitolul „reciclarea materialelor” şi arată că peste tot în România, oriunde te-ai învârti, într-un sat, orăşel, parc de distracţie, spaţiu verde, autostradă, stradă, pârâiaş sau altă apă, vezi pet-uri, hârtii, pungi de plastic, plutind lin pe sunetul vântului ori pe valul apei.

„Lipsa centrelor de colectare şi cel mai mult, neimplicarea autorităţilor în gestionarea acestor deşeuri, a făcut din România să arate ca o ţară părăsită şi puţin sinistră”, se arată într-un comunicat semnat de preşedintele PV Suceava, Dan Acibotăriţă.

deseuri

Verzii suceveni consideră că printr-un parteneriat public-privat în domeniul materialelor reciclabile, România poate rezolva această problemă.

„Partidul Verde Suceava vrea să atragă atenţia asupra faptului că în zonele din judeţul Suceava unde s-au amplasat popasuri pentru turişti, se formează movilaşe de gunoi până când autorităţile locale au amabilitatea să le ridice. Un mic exemplul este zona Ilişeşti-Cacica, sau Mestecăniş”, se mai arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de