Un membru PDL din Consiliul Judetean Suceava demisioneaza din functie
Consiliul Judeţean Suceava urmează să adopte, luni, o hotărâre de încetare a mandatului unui consilier judeţean PDL care şi-a depus demisia.

 

Consilierul judeţean PDL, Radu Constantin Pricope, a decis să demisioneze din funcţia de consilier judeţean la un an după ce a fost validat în această funcţie prin plecarea din CJ Suceava a altui membru PDL, Ioan Bădeliţă.

În demisia depusă la CJ Suceava, Radu Pricop susţine că a luat această decizie, de a părăsi funcţia onorantă de consilier judeţean, din motive strict personale, pentru că activităţile pe care le va avea în perioada următoare nu-i permit să fie prezent la şedinţele CJ Suceava sau în comisiile de specialitate.

 

cj suceava

Democrat-liberalul  Radu Pricope, fost consilier judeţean în mandatul 2008-2012, şi a revenit în Consiliul Judeţean Suceava, în 28 noiembrie 2013 când a fost validat în funcţie în locul rămas vacant prin demisia lui Ioan Bădeliţă.

 

Pricope era plasat pe locul 24 de pe lista de candidaţi a PDL Suceava pentru CJ Suceava, iar primul supleant de pe listă,  Dumitru Ioan Puiu, a renunţat să ocupe funcţia de consilier judeţean, iar următorii doi supleanţi de pe listă, Dorel Guliciuc şi Ion Mihalache nu mai erau membri ai Partidului Democrat Liberal.

Radu Pricope a preluat atribuţiile lui Bădeliţă în Comisia pentru studii, programe, prognoze, buget-finanţe, societăţi comerciale, regii autonome şi servicii şi în Comisia pentru administraţie publică locală, juridică, de disciplină, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor.

Pe următoarele locuri pe lista PDL pentru CJ Suceava se află Ovidiu Balabaşciuc, Mircea Emil Lupu, Tudorel Constantin Titianu, Alexandru Marian Salup şi Ioan Corjuc.

CJ Suceava nu are pe ordinea de zi şi numirea unui alt consilier în locul lui Pricope.

loading...