Consilierul local PNL Gavril Chirodea, noul viceprimar din Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc a decis, vineri, cu 14 voturi pentru şi două voturi împotrivă, alegerea în funcţia de viceprimar a consilierului local liberal Gavril Chirodea.

În cadrul şedinţei de vineri, Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc a votat bugetul pentru anul 2015 şi alegerea viceprimarului, funcţie vacantată încă din 27 noiembrie.

Chirodea vice

Primarul municipiului, Mihăiţă Negură, a declarat că atribuţiile noului viceprimar vor fi în special de urmărire a derulării investiţiilor importante din municipiu din acest an.

Negură a precizat că în acest an municipalitatea are în derulare investiţii importante şi proiecte noi.

Astfel, vor fi efectuate lucrări de modernizare a trotuarelor în valoare de 1,6 milioane de lei,  lucrări de reabilitare a sistemului de apă şi canalizare în valoare de 3 milioane de euro, sau lucrări de amenajare a spaţiilor de parcare dintre blocuri în valoare de 1,6 milioane de lei, dar şi că se vor continua lucrările la pârtia de schi.

„Sunt lucrări foarte importante, iar una din atribuţiile viceprimarului va fi să urmărească derularea acestor proiecte”, a spus Negură.

El a menţionat că, pe parcurs, vor fi delegate viceprimarului şi alte atribuţii.

 

Funcţia de viceprimar al municipiului a rămas vacantă în 27 noiembrie 2014 după ce viceprimarul PSD Silviu Robciuc,  care e şi preşedintele organizaţiei municipale PSD din localitate, a fost schimbat din funcţie cu votul a 12 consilieri locali din cei 17 ai Consiliului Local, ceilalţi cinci votând împotrivă.


Intră acum și în grupul de