Propunere soc a PV Suceava: Alegeri anticipate pentru o clasa politica fara lipici la DNA


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde Suceava consideră că singura salvare a României este prin schimbarea actualei clase politice, cu una tânără şi fără „lipici” la DNA.

Preşedintele organizaţiei judeţene al PV Suceava, Dan Acibotăriţă, a remarcat că în orice tabără te-ai uita din partidele politice reprezentate în Parlamentul României, sunt numai corupţi şi fără soluţii reale pentru ţară şi popor.

dan acibotarita
Dan Acibotăriţă, preşedintele PV Suceava

 

„Dacă s-a ajuns ca un fost ministru, om de cultură, liberal, să invoce ajutorul divin, să se dea cu mir pentru a evita ridicarea imunităţii şi a da piept cu legea, atunci putem afirma fără să greşim ca actualul Parlament al României este compromis în procent de 80%”, susţine Acibotăriţă.

El arată că soluţia pe care o propun verzii suceveni este ca parlamentarii actuali să-şi dea demisia, sau cel puţin cei care mai au un dram de onoare, şi să se convoace alegeri anticipate.

 

„Noi, verzii suceveni, aşteptam ca o asemenea mişcare să vină din partea noului PNL, dar se pare că şi aceştia doresc doar puterea. Şi atât. Fără proiecte reale prezentate românilor, noul PNL nu poate decât să ofere în viitorul apropiat alţi „clienţi” pentru DNA”, a declarat liderul PV Suceava.

 


Intră acum și în grupul de