Analiza: Catalin Nechifor nu-si mai doreste sa candideze la presedintia CJ Suceava si nici nu va avea sanse


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, nu îşi mai doreşte să candideze pentru încă un mandat de preşedinte şi probabil ar vrea să candideze la o funcţie de parlamentar, perioadă în care s-a simţit în mediul lui, a declarat, marţi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV, jurnalistul sucevean Dana Humoreanu.

„Cătălin Nechifor nu-şi mai doreşte să candideze pentru un nou mandat după cum văd că trăieşte actualul mandat”, a spus jurnalistul.

Ea consideră că până acum ar fi trebuit ca PSD să anunţe un nume nou pentru candidatura la această funcţie şi chiar să-şi anunţe principalii candidaţi pentru alegerile locale din 2016.

Dana Humoreanu
Dana Humoreanu, jurnalist Monitorul de Suceava

 

„Pe Cătălin Nechifor mai degrabă îl văd la alegerile parlamentare. S-a simţit în elementul lui când a fost europarlamentar şi parlamentar”, a explicat Humoreanu.

Ea a mai spus că nu crede că Nechifor îşi mai doreşte această funcţie şi nici nu crede că ar avea şanse mari să fie reales.

„Oamenii au avut aşteptări foarte mari de la USL, transferate apoi la PSD, şi nu s-au materializat”, a mai spus jurnalistul sucevean.

Humoreanu a mai declarat că dacă ar fi depins doar de Nechifor, altfel ar fi stat lucrurile, dar că mai mult a trebuit să facă lobby la Guvern.

„Nu-l văd făcând presiuni”, a mai spus Humoreanu.


Intră acum și în grupul de