Sanda-Maria Ardeleanu, prezenta la dezbaterea proiectului de Cod etic pentru invatamantul preuniversitar


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu, a participat miercuri seară, la Palatul Parlamentului,  la dezbaterea proiectului de Cod etic pentru învățământul preuniversitar.

ardeleanu

Potrivit parlamentarului sucevean, la eveniment s-a discutat despre educație între consum și investiție (Alina Gorghiu, co-preşedintele PNL), despre discrepanțele din sistem (Raluca Turcan, vicepreşedinte PNL), despre nevoia de racordare a învățământului la nevoile pieței forței de muncă, despre abandonul școlar, despre șomajul în rândul tinerilor și migrația acestora spre alte țări, despre nevoia de creștere a nivelului mediu de cunoștințe în rândul românilor.

„Am fost de acord cu importanța unui document cum este Codul etic care provine dintr-o necesitate, dar care se poate transforma într-un simbol, un reper, o șansă dată educației”, a arătat Ardeleanu pe blogul său.

ardeleanu (2)

Ea a precizat că la dezbaterea de la Palatul Parlamentului, organizată de Comisia de Educație a PNL Sector 1 și de OF PNL Sector 1, au luat parte peste 200 de cadre didactice, inspectori școlari, experți și alți actori educaționali interesați.

ardeleanu (1)


Intră acum și în grupul de