Trandafirii rosii pentru doamnele din Suceava din partea PSD


Intră acum și în grupul de

Membri ai Organizatiei Municipale PSD Suceava impreuna cu presedintele,  senatorul Ovidiu Dontu si membrii TSD a organizatiei municipiului Suceava au organizat un eveniment adresat domnisoarelor si doamnelor din oras, pentru a celebra ziua de 8 Martie.

Bradatan geniloni sfecla

 Astfel de la primele ore ale diminetii liderii PSD au plecat sa intampine doamnele cu flori, pentru a le oferi gânduri bune si mesaje de ,,La multi ani’’! La acest eveniment au participat primvicepresedintele Organizatiei Municipale PSD Suceava Tiberius Bradatan, consilierii locali, vicepresedintii organizatiei.

,,Multstimate doamne și domnișoare, în numele Organizatiei Municipale a Partidului Social  Democrat vă adresam cele mai sincere felicitări cu ocazia sărbătorii de 8 martie, ziua în care scumpele noastre doamne și domnișoare culeg cele mai frumoase și sincere urări de bine. 8 Martie este ziua în care se îmbină armonios cele patru caracteristici ale femeilor: sensibilitatea, frumuseţea, tandreţea şi fineţea. Deşi femeile sînt, aparent, fiinţe firave, întotdeauna au purtat pe umerii lor o povară egală, ba chiar uneori mai mare decât cea pe care o duc bărbaţii. Meritaţi toată preţuirea noastră! În semn de profundă recunoştinţă, noi, bărbaţii, vă exprimăm şi cu acest prilej întreaga noastră preţuire. O dovadă în acest sens  o constituie şi faptul că, în Partidul Social Democrat, femeile se pot afirma şi se afirmă plenar pe multiple planuri, ele participă activ  la luarea deciziilor, sunt promovate în funcţii de conducere la toate nivelurile autoritatilor publice si ale societatii.’’

psd flori

 

 

Acesta este mesajul adresat doamnelor si domnisoarelor din Suceava in aceasta zi de 8 Martie, se mai spune in comunicatul de presa remis redactiilor la finele acțiunii.


Intră acum și în grupul de