Femeile din PSD Suceava sustin prevederile “Pactulului pentru Demnitatea Femeii”


Intră acum și în grupul de

Femeile social-democrate din Suceava susţin prevederile “Pactulului pentru Demnitatea Femeii”, lansat sâmbătă, 7 martie, în cadrul evenimentului „Primăvara Social-Democrată”.

„Credem că este necesară o asumare cât mai largă a acestor ţinte, astfel încât politicile publice şi acţiunile menite să ducă la atingerea lor să nu fie blocate de schimbările de la nivel politic sau instituţional”, a declarat preşedintele Organizația Femeilor Social-Democrate Suceava, Oana Pintilei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD Suceava, Ioana Irimia, Organizația Femeilor Social-Democrate Suceava a participat sâmbătă, 7 martie, la lansarea “Pactulului pentru Demnitatea Femeii”, eveniment ce s-a desfăşurat în Bucureşti, la Romexpo, în prezenţa unui număr însemnat de participanţi, dar şi în prezenţa preşedintelui PSD, Victor Ponta, a preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, a preşedintelui OFSD, Rovana Plumb, şi a altor lideri social-democraţi.

ponta, dragnea, rovana plumb

„Programul „Pactul pentru demnitatea femeii” este un document cu ținte și propuneri de acțiune concretă, având ca termen anul 2020, pentru îmbunătățirea statutului și vieții femeii românce. OSFD invită partidele parlamentare să semneze Pactul și să își asume angajamentele înscrise în acesta”, a arătat Ioana Irimia.

Ea a mai precizat că acest program vizează punerea în valoare a rolului pe care îl ocupă femeia în societatea românească, dar şi sprijinirea femeii în demersurile spre o viaţă mai bună, într-o societate care se doreşte a fi una cu drepturi şi posibilităţi egale.

În cadrul evenimentului de sâmbătă, preşedintele OFSD, Rovana Plumb, şi-a anunţat, candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al Partidului Social-Democrat.

rovana plumb (1)


Intră acum și în grupul de