Liderul UNPR Suceava: Colaborarea cu colegii de alianta se poate imbunatati pentru a reusi impreuna sa facem ceva pentru judetul nostru


Intră acum și în grupul de

Preşedintele UNPR Suceava,  Cătălina Vartic,  a declarat că la sfârşitul săptămânii trecute, biroul judeţean al  partidului a avut o şedinţă de analiză a activităţii organizaţiei.

„ Pe 1 mai 2015,  se vor împlini 5 ani de la înfiinţarea partidului şi e important că am reuşit să ajungem să fim a treia forţă parlamentară, acum trebuie să muncim mai mult şi la nivelul judeţului. Trebuie să aplicăm motto-ul partidului  şi la nivel local  – Progresul României, interesul naţional – să devină pentru noi  – Progresul Sucevei , Interesul judeţean”, a ţinut să sublinieze liderul progresiştilor suceveni.

catalina vartic 1

Vartic a arătat că în cadrul şedinţei de analiză au fost discutate probleme ce ţin de administraţia locală şi de activitatea consilierilor locali ai UNPR.

„ 2015 este un an fără alegeri , este anul în care stabilitatea politică trebuie să dea roade pe partea economică, să simtă şi omul simplu efectele dezvoltării economiei. De asemenea, a fost discutată problema alianţei cu PSD şi PC şi a colaborării cu colegii de alianţă.  Concluzia a fost aceea că această colaborare  se poate imbunătăţi pentru a reuşi împreună să facem ceva pentru judeţul nostru. A fost reiterat sprijinul pentru guvernul Ponta,  faptul că UNPR nu a dat niciodată jos un guvern din care face parte şi şi-a respectat mereu angajamentele, atât la nivel central cât şi la nivel local”, a precizat preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a UNPR.

Totodată, Cătălina Vartic a mai menţionat că la şedinţă a fost discutat şi asumat obiectivul pe care conducerea centrală a partidului l-a trasat organizaţiei din Suceava , acela de a avea până in 2016 un număr de 20.000 de membri .

„A fost prezentat mesajul preşedintelui partidului, domnul vice premier Gabriel Oprea : <<Cine doreşte seriozitate, securitate, stabilitate, să vină la UNPR. Scopul până în 2016 este să ajungem la un milion de membri. UNPR vrea candidaţi proprii la alegerile locale din 2016>>”, a mai arătat liderul UNPR Suceava.


Intră acum și în grupul de