Presedintele executiv al PSD Radauti, in carti pentru a prelua functia de viceprimar si atributiile de primar


Intră acum și în grupul de

Preşedintele executiv al PSD Rădăuţi, consilierul local Mihai Reman, ar urma să preia funcţia de viceprimar al municipiului Rădăuţi şi, ca o consecinţă, va prelua şi atribuţiile de primar.

Surse din PSD Rădăuţi au declarat că în cadrul şedinţei de joi după amiază a conducerii PSD Rădăuţi va fi luată în discuţie înlocuirea viceprimarului PSD Tiberiu Maerean. Potrivit surselor citate, decizia vine pe fondul nemulţumirilor cetăţenilor din municipiu faţă de activitatea acestuia, dar şi a membrilor de partid, care acuză managementul defectuos, dar şi lipsa de comunicare.

mihai reman

„Este deja formată o majoritate în organizaţia PSD Rădăuţi care îşi doreşte înlocuirea domnului Maerean. Nu a convins nici locuitorii şi nici partidul că a fost o alegere bună”, au spus sursele citate.

Tot aceleaşi surse au menţionat că, cel mai probabil, pe locul de viceprimar va fi propus unul dintre liderii organizaţiei municipale PSD Rădăuţi.

Organizaţia PSD Rădăuţi este condusă de Nistor Tătar, în calitate de preşedinte, care este însă consilier judeţean, iar preşedintele executiv este Mihai Reman, care este consilier local şi ar putea fi desemnat viceprimar.

El este consilier al deputatului PSD de Suceava Eugen Bejinariu.

Dacă va fi desemnat pentru funcţia de viceprimar el ar urma să preia şi atribuţiile de primar atât timp cât primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean,  cercetat pentru fapte de corupţie, este plasat în arest preventiv.

 

 


Intră acum și în grupul de