Balan: Guvernul Ponta nu va putea finaliza soseaua de centura a Sucevei pentru ca va fi inlocuit in scurt timp


Intră acum și în grupul de

Co-preşedintele PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că deschiderea unui tronson al şoselei de centură este un pas mic, dar un pas important pentru Suceava având în vedere că o parte din traficul greu va fi scos astfel din oraş.

El a spus că această şosea de centură reprezintă de fapt modul în care Guvernul PSD a ştiut să se ţină de promisiuni.

Ioan Balan

Bălan a amintit că în mai 2012 şoseaua de centură era realizată 80 la sută, iar faptul că a fost dat în folosinţă, după trei ani, un mic tronson, cu toate promisiunile lui Victor Ponta că aceasta este o prioritate, dovedeşte care este interesul acestui guvern faţă de promisiunile făcute.

El a consideră că Guvernul Victor Ponta nu va mai putea finaliza întreaga şosea pentru că în o lună-două luni va fi schimbat.

Ioan Bălan a explicat că guvernul PSD va trebui înlocuit cu un guvern PNL care să pună în aplicare programul de ţară cu care preşedintele Klaus Iohannis a câştigat alegerile.

El a arătat că acest program de guvernare al PNL a fost întocmit şi în aceste zile este îmbunătăţit urmând să fie pus în aplicare când se va constitui o nouă majoritate.

Întrebat când se estimează că acest nou guvern va fi numit, el a spus că aceasta se va face în urma constituirii unei majorităţi şi a arătat că lucrurile în politică sunt într-o mişcare continuă.

„Sunt discuţii care se vor concretiza în săptămânile viitoare”, a spus Bălan.

El a adăugat că acum vede neputinţa guvernul care încearcă prin diverse ordonanţe să mai repare câte ceva, dar nimeni nu mai are încredere, mai ales după ce în 2012 au promis Cornul Abundenţei răsturnat peste România, dar nu s-a realizat nimic, reamintind de promisiunea pentru un milion de noi locuri de muncă care s-au transformat într-un minus de 100.000 de locuri de muncă,

 


Intră acum și în grupul de