Lider PNL Suceava: Gheorghe Flutur va candida la functia de presedinte al Consiliului Judetean Suceava


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele pentru regiunea de nord est al PNL, deputatul Ioan Bălan, a declarat, joi seara, în cadrul emisiunii Ora de politică de la Intermedia TV că la alegerile din 2016 liderul PNL Suceava şi secretar general al PNL, senatorul Gheorghe Flutur, va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Bălan a spus că această candidatură va fi indiferent dacă preşedintele CJ va fi ales direct, cum a fost în ultimele două alegeri locale, sau indirect, după cum s-a decis în comisia de cod electoral.

Ioan Balan (4)

Liderul liberal a declarat că Gheorghe Flutur este recomandat pentru această funcţie de realizările pe care le-a avut în mandatul său în comparaţie cu ceea ce a făcut actuala administraţie PSD în judeţul Suceava.

„Nu poţi compara ceva cantitativ din vremea lui Gheorghe Flutur cu ceva care nu există de acum”, a spus Bălan.

El a adăugat că îşi doreşte acum ca în 2016, să fie preluat judeţul de acolo unde Gheorghe Flutur l-a lăsat în 2012 fără să fie ceva făcut în plus, deşi ca sucevean şi-a dorit foarte mult ca judeţul să se dezvolte, iar în 2016 să fie preluate lucrurile înaintate.

„În acea perioadă, (când preşedintele CJ Suceava era Gheorghe Flutur n.r.) se puneau în mişcare proiecte şi contracte noi”, a spus Bălan care a salutat faptul că lucrările la aeroportul Suceava sunt continuate şi că acest proiect are şanse să fie finalizat.

Potrivit lui Bălan Gheorghe Flutur a perfomat atât în calitatea de ministru al Agriculturii, dar şi ca preşedinte al CJ Suceava, apreciind că a fost unul dintre cei mai buni preşedinţi de consiliu judeţean din ţară prin ceea ce a făcut.


Intră acum și în grupul de