Guvernul e pe cale sa cadă dar …”UNPR are una dintre cele mai puternice organizatii de tineret”

UNPR are – și o spun cu mândrie – una dintre cele mai puternice organizații de tineret. Vă mulțumesc, dragi colegi inimoși, pentru curajul şi munca depusă zi de zi pentru partidul nostru”. Acesta a fost mesajul pe care liderul national al progresiștilor din România l-a adresat la finalul reuniunii naționale a organizației de tineret a Uniunii Naționale pentru Progresul României, care s-a desfășurat pe  14 martie, la Poiana Brașov.

Într-un comunicat dat publicității se subliniază printre altele și necesitatea înnoirii politicii românești cu tineri care doresc să se implice în construirea viitorului României.

reuniunea iasi UNPR

Acești tineri, studenți, elevi, ni s-au alăturat – și continuă să o facă în număr foarte mare – pentru că vor să fie în slujba românilor și pentru că vor să construiască un viitor mai bun, vor să pună umărul alături de noi la un proiect de succes.  Avem încredere în tineri, îi promovăm, îi sprijinim și îi așteptăm, în număr cât mai mare, alături de noi.

Ei sunt viitorul nostru, au un potențial imens. Se pregătesc la modul cel mai serios pentru viață, sunt tineri cărora le pasă și tocmai de aceea vor să se implice în politică. Viitorul le aparține. Iar noi, cei cu experiență politică, avem datoria să îi îndrumăm, să le insuflăm principiile în care credem și în baza cărora funcționează acest partid, avem datoria să îi învățăm despre valori și mai ales despre iubirea de țară”, a declarat președintele UNPR, Gabriel Oprea.

Președintele UNPR a arătat că partidul pe care îl conduce a asigurat stabilitatea politică și economică în toate guvernele din care a făcut parte și a subliniat susținerea UNPR față de proiectele din domeniul securității naționale. 

loading...