Ardeleanu il intreaba pe ministrul Transporturilor daca va fi introdusa o legatura directa de transport intre Suceava si Sibiu


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu, i-a adresat ministrului Transporturilor, Ioan Rus, o întrebare cu privire la introducerea traseului Suceava-Sibiu în programul de transport interjudețean de persoane.

Ardeleanu arată că a fost sesizată de lipsa unei legături directe de transport public rutier și feroviar între două importante orașe ale României, și anume: Suceava și Sibiu.

ardeleanu juramant 1

“Stimate Domnule Ministru, având în vedere istoria și capacitatea extraordinară de dezvoltare a celor doua mari orașe ale României, de potențialul turistic al acestora, vă întreb dacă Ministerul pe care îl conduceți are în vedere găsirea unui instrument legal pentru introducerea acestui traseu în programul de transport interjudețean de persoane prin curse regulate”, este întrebarea adresată de parlamentarul liberal sucevean ministrului Transporturilor. Ardeleanu a solicitat un răspuns în scris.


Intră acum și în grupul de