Consilierul PSD Mirela Todorese a demisionat din Consiliul Local Rădăuţi


Intră acum și în grupul de

Consilierul local PSD, Doina Mirela Todorese, a demisionat din Consiliul Local Rădăuţi. Până, în august 2014, Todorese a fost consilier PDL.

„Mi-am dat demisia de onoare în fața rădăuțenilor care mi-au acordat mandatul, fiind dezamagită de tulburările din Consiliul Local și din politica rădăuțeană care nu fac altceva decât să altereze interesul public – interesul comun a cetățenilor municipiului Rădăuți.

 Din păcate, majoritatea persoanelor ce fac parte din politica rădăuțeană și din consilierii locali nu fac altceva decât să pună interesul personal mai presus de interesul public – interesul comun a cetățenilor municipiului Rădăuți.

mirela todorese - sursa facebook
Sursa foto: Facebook

Am intrat în politică și am candidat pentru Consiliul Local al municipiului Rădăuți având încredere în ceea ce promiteau alegătorilor unii oameni politici mai vechi dintr-un partid sau altul.

Din nefericire pentru rădăuțeni, majoritatea promisiunilor nu au fost decât vorbe goale spuse de unii pentru manipularea alegătorilor. Am constatat de-a lungul timpului faptul că unii și-au dorit să ajungă consilieri locali și ar face orice să rămână acolo doar pentru a-și satisface interese personale.

Nu pot să spun decât că îmi cer scuze rădăuțenilor pentru situația dezastruoasă a municipiului privitoare la străzi și servicii publice. Cu toate că în fiecare an s-au alocat bani din buget pentru asfaltări nu s-a realizat nimic pentru că nu erau satisfăcute interesele unora. Deoarece în Consiliul local Rădăuți nu se mai poate conlucra colegial în interesul cetățeanului rădăuțean, am ales să îmi dau demisia de onoare în fața cetățenilor.

Îmi doresc mai mult, în aceste momente de certuri şi scandal în Consiliul Local, să mă ocup de fiul meu care are nişte probleme de sănătate şi de profesia mea de avocat. Acestea sunt  motivele pentru care doresc, deocamdată, să mă retrag din viaţa politică locală!”, a declarat Mirela Todoresi.


Intră acum și în grupul de