Gheorghe Flutur, pe lista scurtă pentru funcţia de preşedinte al Senatului în locul lui Tăriceanu susţin surse liberale


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PNL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, ar fi luat în calcul de liberali pentru a fi ales în funcţia de preşedinte al Senatului României în locul lui Călin Popescu Tăriceanu, susţin surse liberale citate de jurnalul.ro.

Sursa citată menţionează că planurile iniţiale ale liberalilor, privind alegerea în funcţia de preşedinte al Senatului a liderului liberal Vasile Blaga, au fost date peste cap de oameni din fostul anturaj al lui Vasile Blaga după ce numele său a apărut în denunţurile lui Gabriel Sandu şi Dorin Cocoş din dosarul Microsoft.

Nechifor, Lungu, Dontu Flutur Balan Baisanu defilare SRI ISU Armata Tab (16)

Aceeaşi sursă menţionează că Dorin Cocoş ar fi relatat procurorilor că Blaga ar fi fost unul dintre principalii beneficiari ai şpăgii din dosar, însă copreşedintele PNL a negat vehement, dar cu toate acestea, de la izbucnirea scandalului, Vasile Blaga şi-a redus numărul apariţiilor publice ca să nu fie nevoit să răspundă  întrebărilor despre Microsoft.

Surse din PNL au declarat pentru Jurnalul Naţional că s-a renunţat la ideea ca Blaga să-l înlocuiască pe Tăriceanu la Senat tocmai din pricina acestor suspiciuni. „Vasile nu are cum să iasă în faţă. În orice clipă se poate cere urmărire lui penală şi am fi de râsul curcilor“, susţin sursele citate ceea ce înseamnă că schimbarea puterii promisă după prezidenţiale care trebuia să înceapă cu Senatul, mai are de aşteptat.

Pentru moment, la vârful PNL se caută şi alternative pentru cel de-al doilea om în stat, iar Gheorghe Flutur şi Mihai Răzvan Ungureanu sunt pe lista scurtă a liberalilor, au mai declarat surse liberale.


Intră acum și în grupul de