Alexandra Toader a fost aleasă preşedinte al organizaţiei de tineret PMP Suceava, iar Nicoleta Cobzariu- preşedintele organizaţiei judeţene de femei


Intră acum și în grupul de

Alexandra Toader, o tânără de 26 de ani, dinamică energică şi cu certe calităţi de lider a fost aleasă, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene de tineret a Partidului Mişcarea Populară Suceava.

Miscarea Populara Suceava Tineret

Potrivit unui comunicat de presă al PMP Suceava, organizaţia judeţeană a PMP Suceava şi-a definitivat structurile de conducere pentru două organizaţii interne foarte importante: Organizaţia Judeţeană de Tineret şi Organizaţia Judeţeană de Femei.

 

La lucrările conferinţei de alegeri pentru organizaţia de tineret au fost prezenţi un număr de 48 de delegaţi, iar în urma votului acestora structura de conducere a Organizaţiei Judeţene de Tineret PMP Suceava va fi condusă de Alexandra Toader, o tânăra de 26 de ani, dinamică, energică cu certe calităţi de lider.

 

Secretar general a fost ales domnul Cozma Răzvan, iar secretar general adjunct domnişoară Hreniuc Ana Maria.

Au mai fost confirmaţi în funcţia de vicepreşedinte următorii: Anca Gătlan, Salateanu Liviu, Rusu Sergiu şi Cajvan Adriana.

 

Secretarii executivi ai Organizaţiei Judeţene de Tineret PMP Suceava vor fi următorii: Ciocan Roxana, Lucian Colban, Isopescu Georgiana, Giulia Rodinciuc şi Rotaru Roxana.

PMP Suceava tineri

PMP Suceava mai anunţă că în funcţia de preşedinte a Organizaţiei Judeţene de Femei PMP Suceava a fost aleasă domnişoară Nicoleta Cobzariu iar în funcţia de secretar general a fost confirmată doamna Geanina Marcu.

Biroul Organizaţiei Judeţene de Femei a fost completat cu Zlatariu Geanina-secretar general adjunct, Solcan Aurelia, Bruja Aurica, Florian Cornelia-vicepreşedinţi.

 

Pe parcursul dezbaterilor au fost abordate o serie de subiecte care ţin de problemele tinerilor şi s-au căutat soluţii pentru rezolvarea acestora. S-a ajuns la concluzia că implicarea cât mai multor tineri în viaţă politică este una din soluţiile care pot schimbă în bine modul de a face politică, susţine sursa citată.

Miscarea Populara Suceava Femei

„PMP Suceava da dovadă de consecvenţă arătând că este un partid deschis, că este receptiv la soluţiile pe care tinerii le oferă iar promovarea acestora pe viitoarele liste electorale este o promisiune pe care o vom onora”, se menţionează în comunicat.

Miscarea Pop Suceava


Intră acum și în grupul de