Vicepreședintele CJ Suceava, Ilie Niță, a premiat câștigătorii concursului de fotografie de pe pagina personală de Facebook


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Ilie Niţă, a inițiat la începutul lunii mai, un concurs de fotografii intitulat „Locuieşti în Suceava? Câştigă un cadou pentru copilul tău”.

Concursul s-a desfășurat în mediul online, pe pagina de Facebook a lui Ilie Niță, iar autorii fotografiilor care au primit cele voturi au fost premiați în cadrul unui spectacol organizat în cinstea Zilei Copiilor, la Shopping City Suceava.

ilie nita (4)

După cum a spus Ilie Niţă, la concurs au participat peste 17.000 de persoane, peste 300 fiind copii.

Au fost declarați câștigători Ioana Răileanu, Lidia Alexa, Maria Pascal, Denis Matei Ursachi și Vladimir Reziuc. Aceștia au primit vouchere de cumpărături în valoare de 300 de lei fiecare.

„Este pentru prima dată când s-a organizat un concurs pentru copii, în municipiul Suceava, beneficiari fiind atât părinții, cât și copiii. Nu-mi rămâne decât să le mulțumesc tuturor participanților la acest concurs care au fost într-un număr impresionant. Iată așadar că pentru o idee benefică, o idee care este constructivă se pot aduna mai multe suflete ca să o materializeze. Sunt unul dintre cei care se bucură că am putut realiza acest lucru. Tuturor copiilor le spun la mulți ani, le urez sănătate și bucurii”, a spus vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Ilie Niţă.


Intră acum și în grupul de