Copiii suceveni, răsfăţaţi de liberali, de ziua lor. Deputatul Ioan Balan le-a dăruit ciocolate şi baloane


Intră acum și în grupul de

Ziua Internațională a Copilului nu a fost trecută cu vederea de liberalii suceveni nici în acest an. Astfel, sute de ciocolate şi baloane oferite de deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, au fost împărţite, luni, 1 Iunie, în parcurile de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

ioan balan 1 iunie 2015 (3)

Gestul a fost primit cu mare bucurie atât de cei mici, dar și de părinții acestora care au ținut să-i mulțumească parlamentarului liberal.

Alături de deputat la acţiunea de 1 Iunie a participat echipa de tineri a PNL în frunte cu viceprimarii Lucian Harșovschi și Ovidiu Doroftei, consilierii locali Cristi Crețu, Niculai Barbă, Gelu Onofrei, Vasile Monacu, precum reprezentantele la vârf ale organizației de femei a PNL, Liviana Enea și Angela Zarojanu. Totodată lângă Ioan Balan s-au aflat și membrii trupei Maxim, o trupă de succes care a evoluat de-a lungul timpului în concertele organizate de deputatul sucevean și care va fi prezentă la finalul lunii și la Zilele Sucevei.

”E o mare bucurie pentru noi să fim, din nou, alături de copiii din Colegiul 2, dar și din celelalte zone ale municipiului, să-i sărbătorim și să le dăruim câte un cadou. Astăzi, este o zi extrem de importantă și din alt punct de vedere: e ziua în care președintele Klaus Johannis va promulga legea prin care se dublează alocațiile pentru copii și aceasta este făcută la inițiativa și cu sprijinul PNL. Lucrul acesta trebuie să-l spunem pentru că este extraordinar și pentru că de el vor beneficia 3,7 de milioane de copii. Astăzi, copiii suceveni au o dublă bucurie: odată că primesc atenția și dulciurile de la noi și a doua oară pentru că vor primi la finele lunii alocația dublată”, a afirmat Ioan Bălan.

La rândul său, viceprimarul Lucian Harșovschi a declarat că a pus cu drag umărul la acțiunea inițiată de șeful său pe linie de partid și că aceasta a devenit deja una de tradiție. ”Ca în fiecare an, organizația noului PNL este alături de copii și nu era mai bine să începem decât din Parcul Copilului, din cartierul Burdujeni, un parc inaugurat în 2012. Suntem alături de ei și vom merge în fiecare parc vom sta de vorbă cu ei le vom da câte o ciocolată, un balon și o urare de la mulți ani și speranța că lucrurile merg spre făgașul cel bun”, a spus Harșovschi.

Colegul său, Ovidiu Doroftei, a arătat că prin ceea ce au făcut de 1 iunie liberalii au încercat de fapt să aducă un zâmbet pe fețele tuturor copiilor. ”Este 1 iunie și, așa cum ne-am obișnuit în colegiul 2, în fiecare an, se întâmplă un eveniment extrem de important  de Ziua Internațională a Copilului. Nu puteam trece cu vederea această zi. Am încercat să aducem un zâmbet pe fețele tuturor copiilor pe care i-am întâlnit și vom continua în fiecare an în acest fel”, a ţinut să sublinieze viceprimarul Ovidiu Doroftei.

balan, harsovschi, doroftei, 1 iunie 2015-001

 Acțiunea organizată de liberali cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului a debutat în parcul din Burdujeni, cartier care se află în colegiul electoral nr.2 unde Bălan a fost ales deputat și a continuat în celelalte parcuri de pe raza municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de