Senatorul PSD de Suceava Neculai Bereanu: Pentru ca rezultatele guvernării să nu fie afectate de o criză politică, Victor Ponta trebuie să rămână prim ministru


Intră acum și în grupul de

Senatorul PSD de Suceava, Neculai Beranu, susţine că Victor Ponta nu trebuie să demisioneze pentru că există riscul ca rezultatele bune ale guvernării actuale să fie afectate.

Ca  senator şi vicepreşedinte al organizaţiei  PSD Suceava, , doresc sa aduc în atenţia opiniei publice că organizaţia PSD Suceava cât şi parlamentarii PSD din judeţ sunt convinşi că preşedintele PSD, Victor Ponta, trebuie să-şi continue activitatea în fruntea guvernului”, se arată în comunicat.

Senatorul PSD sucevean crede că trebuie ca rezultatele guvernării care au generat creştere economică trebuie menţinute şi continuate de acelaşi guvern.

Neculai Bereanu

„Dacă nu vrem o criză politică care să genereze instabilitate şi care să afecteze pe termen lung rezultatele guvernării din ultimii trei ani care au condus la creştere economică, cel mai bine este ca actualul guvern să-şi continue activitatea”, susţine senatorul.

Neculai Bereanu subliniază că politica se face de politicieni şi că majoritatea parlamentară este cea care decide primul ministru.

 

„Organizaţia PSD Suceava, cei şapte parlamentari PSD din judeţul Suceava, consideră că majoritatea parlamentară actuală este solidă şi sprijină actualul guvern condus de Victor Ponta.  Victor Ponta trebuie să se bazeze pe sprijinul întregului partid, pe întreaga coaliţie de guvernare şi să continue să pună în aplicare programul de guvernare care să ducă spre prosperitatea fiecărui român”, se mai arată în comunicat.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a cerut vineri premierului Victor Ponta să demisioneze din funcţie după ce DNA a început urmărirea penală pentru mai multe fapte comise în calitate de avocat, iar procurorii au cerut şi Camerei Deputaţilor încuviinţarea începerii urmăririi penale în cazul unor fapte comise în calitate de prim ministru.


Intră acum și în grupul de