Acasă Politica Viceprimarul comunei Ipoteşti, Sorin Augustin Tofan, găsit de ANI în incompatibilitate

Viceprimarul comunei Ipoteşti, Sorin Augustin Tofan, găsit de ANI în incompatibilitate


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul comunei Ipoteşti, Sorin Augustin Tofan, a fost depistat de Agenţia Naţională de Integritate în incompatibilitate potrivit unui comunicat al instituţiei.

Potrivit ANI, acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 12 noiembrie 2010 – 12 noiembrie 2014, întrucât a deținut, simultan cu funcția de viceprimar, și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale Ipotești, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003 și dispozițiile art. 91, alin. (3), teza I din Legea nr. 161/2003.



ipotesti_primaria

De asemenea, întrucât S.C. LIO-MAN S.R.L. (societate comercială în cadrul căreia persoana evaluată deține calitatea de asociat și soția acestuia deține calitatea de asociat și funcția de administrator) a încheiat contracte comerciale de furnizare produse cu Primăria Comunei Ipotești, respectiv cu Școala Gimnazială Ipotești (achiziție directă de produse în baza mai multor facturi), în baza cărora societatea comercială a încasat suma de 7.016 Lei, persoana evaluată a încălcat și dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003, se mai arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version