Acasă Politica Zone de agrement ale Sucevei urmează să fie amenajate în lunca Sucevei...

Zone de agrement ale Sucevei urmează să fie amenajate în lunca Sucevei şi în Parcul Şipote. Proiectul e propus de Ioan Bălan


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că proiectul său de dezvoltare a municipiului Suceava care începe de la scara de bloc va include şi amenajarea zonei de agrement a municipiului.

El a explicat într-o conferinţă de presă că în urma discuţiilor făcute în cele 63 de organizaţii liberale pe secţii de votare din municipiu au fost prezentate mai multe idei şi soluţii pentru municipiu, atât proiecte de proximitate cât şi proiecte de anvergură.



Bălan a spus că multe dintre problemele semnalate de locuitori şi-au găsit o rezolvare rapidă cu sprijinul celor doi viceprimari liberali, Ovidiu Doroftei şi Lucian Harşovschi, dar şi cu implicarea primarului Ion Lungu.

parcul sipote

El a arătat că din discuţiile cu cetăţenii a constatat că Sucevei îi lipseşte un proiect de anvergură în ceea ce priveşte amenajarea zonelor de agrement.

Ioan Bălan a spus că, din fericire, municipiul Suceava, spre deosebire de alte oraşe din ţară, are un avantaj, având o pădure în zona centrală, Parcul Şipote şi este traversată de râul Suceava.

Liderul liberal sucevean a declarat că în proiectul său pentru Primăria Suceava, un punct important este amenajarea unei zone de agrement adiacente râului Suceava, un proiect de anvergură care poate fi finanţat doar cu fonduri ale Uniunii Europene.

El a mai spus că în zona Parcului Şipote există o propunere din partea politicienilor, ca acolo să fie o dezvoltare modernistă, cu alei şi terase, în timp ce majoritatea sucevenilor îşi doresc doar ca Parcul Şipote să fie mai bine organizat şi să se asigure siguranţa cetăţeanului.

„Oamenii vor în Parcul Şipote să aibă siguranţă, curăţenie, bănci, alei noi pe care să se poată merge cu cărucioare pentru copii, sau să se poată circula cu biciclete ori role”, a spus Bălan.

El a subliniat că zonele de agrement din municipiu sunt parte integrantă a programului general de dezvoltare a municipiului Suceava şi a anunţat că, în curând, va da publicităţii, o simulare video a ceea ce urmează să fie realizat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version