Băişanu şi-a făcut sondaj propriu şi se anunţă viitor primar


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL Alexandru Băişanu a prezentat, miercuri, rezultate dintr-un sondaj telefonic  pe care el l-ar fi comandat unei firme de specialitate şi se declară viitorul primar al Sucevei.

baisanu si nita la pnl (1)

Băişanu a spus într-o conferinţă de presă că potrivit sondajului, 75 la sută din populaţia Sucevei ar urma să meargă la vot la alegerile locale viitoare, în  condiţiile în care la ultimele alegeri nu s-au prezentat la urne nici  60 la sută din electorat.

Mai mult, deputatul arată că are peste 90 la sută notorietate şi intenţie de vot de 36 la sută în timp ce liderul PNL Suceava, Ioan Bălan, ar fi preferat de circa 27 la sută dintre suceveni şi că el consideră că în acest caz va fi desemnat candidatul PNL la funcţia de primar, iar PNL va câştiga alegerile locale în Suceava.

Băişanu a recunoscut că datele sondajului nu au nicio relevanţă în ceea ce priveşte selectarea candidatului PNL la funcţia de primar al Sucevei, acesta urmând să fie desemnat după ce se realizează un sondaj independent, dispus de conducerea centrală a partidului, dar şi prin decizie politică.

Deşi el s-a autocaracterizat ca un lup singuratic în PNL, Băişanu a făcut apel la unitatea liberalilor pentru câştigarea funcţiei de primar al Sucevei.

Alexandru Băişanu a pierdut alegerile pentru funcţia de primar în anul 2004 când a candidat din partea PUR, dar şi în 2012 când  a candidat din partea USL când sucevenii l-au ales primar pe Ion Lungu.

 


Intră acum și în grupul de