Ioan Bălan: Conceptul de dezvoltare a Sucevei de la scara blocului pus deja în practică în zona Curţii Domneşti


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, joi, că noul concept pe care vrea să-l aplice în municipiul Suceava dacă va fi ales în funcţia de primar, cel de dezvoltare a Sucevei începând de la scara blocului este deja pus în practică în echipă cu cei doi viceprimari, Lucian Harşovschi şi Ovidiu Doroftei, chiar în zona centrală a municipiului, în zona Curţii Domneşti şi a blocurilor din apropiere.

Bălan a explicat într-o conferinţă de presă că alegerile interne pe secţiile de votare din organizaţia municipală PNL Suceava reprezintă şi un prilej pentru întâlnirea cu locuitorii din cartierele municipiului care, în timpul discuţiilor, prezintă şi ceea ce trebuie îmbunătăţit din punct de vedere administrativ.

balan harsovschi doroftei1

Potrivit lui Bălan, proiectul de dezvoltare a Sucevei de la scara de bloc, care este însă mult mai larg, însemnând dezvoltare de la locuinţa fiecăruia, a prins foarte bine, iar principalul obiectiv al proiectului este discuţia cu locuitorii oraşului astfel încât să fie puse bazele acestui proiect.

„În echipa mea sunt şi cei doi viceprimari. Având în echipă viceprimarii, rezolvăm lucrurile pe loc”, a spus Bălan.

El a spus că în primul rând trebuie instalată starea de normalitate în oraş şi a dat exemplul zonei Curţii Domneşti şi a zonei adiacente unde în urma unei discuţii cu locuitorii de acolo deja se vede că lucrările au demarat.

„Oamenii din zonă, unde nu s-a intervenit de 25 de ani au văzut că după o discuţie de zece minute încep să se întâmple lucruri”, a spus deputatul.

El a subliniat că în urma discuţiilor cu locuitorii din oraş sunt idei care pot fi puse în aplicare, iar ceea ce se poate face se face.

„Nu fac promisiuni deşarte”, a declarat Bălan care a menţionat că el vorbeşte în campania electorală doar de proiecte realizabile.

Bălan a mai spus că unii candidaţi vor prezenta şi proiecte fantasmagorice, de campanie electorală, care ţin cât e campania electorală, dar că el ceea ce spune face, iar siguranţa că proiectele pe care le anunţă se fac sunt termenele pe care le fixează pentru finalizarea fiecăruia dintre ele.

 


Intră acum și în grupul de