Ioan Bălan va comanda un sondaj profesionist privind opţiunile sucevenilor


Intră acum și în grupul de

Liderul PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că va comanda un sondaj de opinie în municipiul Suceava care să indice opţiunile sucevenilor. El a spus că sondajul pe care îl va comanda şi care va fi făcut la începutul lunii septembrie are drept scop principal prezentarea situaţiei actuale, astfel încât să existe o bază de comparaţie atunci când vor fi făcute publice rezultate ale unor sondaje de opinie din preajma alegerilor locale din primăvara anului 2016.

Bălan a explicat că sondajul va fi făcut profesionist, nu ca cel prezentat de celălalt pretendent la candidatura liberală pentru funcţia de primar al Sucevei, Alexandru Băişanu, care a fost făcut telefonic şi unde a fost cerută opinia şi unor persoane care locuiesc în localităţile limitrofe municipiului Suceava.

ioan balan

Potrivit lui Bălan sondajul pe care îl va comanda va prezenta opiniile locuitorilor municipiului Suceava şi va identifica cel mai bun candidat al PNL şi care să întrunească cele mai multe voturi faţă de contracandidaţii din alte partide.

Liderul liberal a mai spus că, asemenea sondajului prezentat de Băişanu, şi sondajul pe care el îl va comanda nu va avea rolul de a stabili candidatul la funcţia de primar al Sucevei. El a subliniat că viitorul candidat al PNL pentru funcţia de primar va fi desemnat doar după un sondaj comandat de conducerea centrală a PNL.

Ioan Bălan a mai explicat în conferinţa de presă că Alexandru Băişanu a fost indicat de mai mulţi votanţi ai PSD ca fiind preferatul lor pentru a candida din partea PNL întrucât PSD doreşte un candidat cu mai puţine şanse, iar afişarea lui Băişanu cu lideri PSD vine în sprijinul acestei aprecieri.


Intră acum și în grupul de