Flutur: „Suntem pregătiţi să intrăm în block- start-uri pentru câştigarea alegerilor din 2016”


Intră acum și în grupul de

Câteva sute de liberali din judeţ au umplut sala mare a Casei Culturii din Suceava, ei urmând a participa la şedinţa cu conducerea PNL. În primul rând a luat deja loc vicepreşedintele CJ Suceava, Ilie Niţă.

Gheorghe Flutur, Alina Gorghiu, Vasile Blaga, Ioan Balan, Vasilica Steliana Miron, Cătălin Predoiu, Anca Boagiu, Mădălin Voicu si Alexandru Băişanu au intrat în sala mare a Casei Culturii.

Preşedintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur:

gheorghe flutur (3)

„Suceava a fost capitala liberalismului timp de trei zile. Am avut onoarea să găzduim evenimente importante pentru PNL şi România. Ne-am întâlnit azi dimineaţă cu cei 50 de primari ai PNL şi azi suntem în fata unei săli de 1500 de oameni. Suntem o filiala puternică ce aşteapta un mesaj de la conducerea PNL.

Suntem pregătiţi să intrăm în block starturi pentru câştigarea alegerilor din 2016.

Da, sunt foarte hotarat, stiu asteptarea sucevenilor, de a ma implica sa conduc din nou judetul Suceava. Daca electoratul va vrea, imi asum aceasta raspundere. Sunt constient ca nu e usor, dar trebuie sa te implici. DA-ul asta are o semnificatie mai profunda. Votul indirect pentru presedinte schimba putin lucrurile. De data asta cred ca pilonii de baza trebuie sa fie primarii si ei sunt forta. Daca vreti sa castigam trebuie sa cerem sucevenilor primari.

Ati vazut cum ne-au lasat cu pata neagra pe nord -estul Romaniei fara nici un fel de drum rapid. Sa modificam Master planul ca sa avem si noi infrastructura. Parca vad cum isi vor rupe nasturii la haina altii sa inaugureze aeroportul. Sa o faca. Avem insa nevoie de investitori. Asta va fi misiunea.

A te inhama la un proiect de comuna si judet e o responsablitate. Imi pare rau ca in sala nu e Lungu si nu a inteles in al doisprezecelea ceas ca trebuie sa fie aici.

Noua luni mai sunt pana la alegerile locale. Asta inseamna ca va trebui sa coboram la munca in perioada urmatoare. Stiu ca sunt un pic cam sever, dar simt ca veti fi alaturi de mine ca sa facem ceva pentru judet. Intorsi acasa, va rog sa cautati cei mai buni oameni acolo unde nu avem primari. Voi fi garantul unitatii PNL. Sapte  ani am fost in PNL si 7 ani in PDL, ce garantie mai trebuie sa aduc? Cei care au de inteles, au inteles ca nu avem nevoie de bigamie politica.

Vreti primar cu consilieri? Fiti corecti si nu ii vindeti din casa ca in Gradina Ghetsimani. Apelul meu e la unitate si sa lasam orgolii si suparari si rani de dinainte. Adversarul nostru si al Sucevei e PSD. Unde suntem cu Suceava? Soseaua de centura abandonata si un judet paralizat? Asta a promis Ponta?”

Cătălin Predoiu:

„Am prieteni in Bucovina, am caine bucovinean. Sunt destul de tanar in politica. dar spun cu mana pe inima, organizatia de la Suceava e una din cele mai bune din toata politica romaneasca. Cu oameni ca Flutur, Balan si Baisanu puteti face mult mai mult. Voi fi alaturi de dvs. In sala avem si viitorul presedinte al CJ si vitorul primar al Sucevei. Nu le spun numele ca sa fie un pic de suspans. Le cunosc de pe acum insa.”

 


Intră acum și în grupul de