Reprezentanţi ai fostului PNL în Comitetul Judeţean Executiv al noului PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Prima şedinţă a noului Birou Permanent Judeţean al PNL Suceava care a avut loc marţi s-a desfăşurat într-o atmosferă calmă, cu respect faţă de membrii de partid, a declarat, noul preşedinte al PNL Suceava, deputatul Dumitru Pardău.

El a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că noul BPJ al PNL Suceava a desemnat noi reprezentanţi în Comitetul executiv judeţean din care fac parte foştii preşedinţi ai organizaţiei, Philip Rozopol şi Tiberiu Prodan, dar şi primarii din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, Gura Humorului, Marius Ursaciuc, Siret, Adrian Popoiu, sau Fundu Moldovei, Toader Zdrob, dar viceprimarul Sucevei, Ovidiu Doroftei.

PNL

Noii membri ai conducerii vechiului PNL Suceava au declarat că îşi doresc să facă PNL Suceava să redevină o puternică organizaţie, să existe stabilitate şi linişte în partid.

„Ne dorim normalizarea activităţii politice”, a spus liderul liberal Dumitru Pardău care a subliniat că doreşte întărirea organizaţiei şi prin reatragerea în partid a celor care au fost marginalizaţi în ultima perioadă.

El a mai spus că va trebui să fie rezolvate şi situaţiile din organizaţiile speciale, de tineret, femei, studenţi, pensionari şi oameni de afaceri, dar şi să fie renovat sediul.

Pardău a evitat să spună dacă sediul vechiului PNL Suceava este în executare silită pentru datoriile neplătite, afirmând că aceste subiecte fac parte din „bucătăria internă”, subliniind că, din câte ştie, datoriile organizaţiei nu sunt foarte mari şi că urmează să fie achitate.

În ceea ce priveşte situaţia vicepreşedintelui CJ Suceava Ilie Niţă, faţă de care PNL Suceava a decis excluderea din partid, dar care a fost susţinut în contestarea acestei decizii de fostul preşedinte al organizaţiei, Alexandru Băişanu, Pardău a spus că se aşteaptă răspunsul la contestaţia făcută de Niţă.

Pardău a precizat că a votat pentru excluderea din partid a lui Ilie Niţă şi a precizat că acesta nu face parte din Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava.

Membrii CJEX (din partea fostului PNL)
1. Pardău Dumitru – copresedinte
2. Bărăscu Cristian
3. Doroftei Ovidiu
4. Isachi Decebal Dumitru
5. Negură Mihaiță
6. Popoiu Adrian
7. Prodan Tiberiu Aurelian
8. Rozopol Philip
9. Ursaciuc Marius Ioan
10. Zdrob Tudor
11. Băișanu Ștefan Alexandru – deputat
12. Miron Steliana – senator
13. Surugiu Radu Iulian – deputat

Supleanti:
1. Aldea Gheorghe
2. Băițan Vasilica
3. Chirodea Gavril

 

Biroul Permanent Naţional al vechiului PNL a decis, săptămâna trecută,  demiterea lui Alexandru Băişanu de la conducerea filialei PNL Suceava şi înlocuirea acestuia cu deputatul liberal Dumitru Pardău.

Vezi şi:

Alexandru Băişanu a fost înlocuit din funcţia de lider al organizaţiei judeţene PNL Suceava. Noul preşedinte e Dumitru Pardău


Intră acum și în grupul de