Liderul PSD din Rădăuţi, Nistor Tătar: La Rădăuţi vor fi sigur 15 candidaţi de primar. Trei provin din PSD, doi din PNL


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Rădăuţi, consilierul judeţean Nistor Tătar, a declarat că la Rădăuţi vor fi cel puţin 15 candidaţi pentru funcţia de primar la alegerile care vor fi organizate în primăvara anului viitor.

nistor tatar

Tătar a enumerat în emisiunea Ora de politică cu Mihai Chira care sunt principalii candidaţi. Între cei care vor candida în alegeri vor fi cei desemnaţi de PSD, PNL , PMP, PRM, PNŢCD, dar că şi foştii viceprimari cu atribuţii de primar Tiberiu Maerean şi Traian Andronachi, precum şi Petru Carcalete, crede Tătar.

De remarcat este că în aceste condiţii vor fi cel puţin trei candidaţi ce provin din PSD, aceştia fiind candidatul PSD, Tiberiu Maerean şi Traian Andronacu, dar şi doi din PNL, Cătălin Miron şi Petru Carcalete.

„La PNL e o problemă cu domnul Miron, soţul doamnei Steliana Miron. Doreşte să fie candidatul PNL la Primărie”, a spus Nistor Tătar.

El susţine că din informaţiile sale, candidatul PNL va fi Cătălin Miron, 99,9 la sută despre care a spus că s-a înscris în urmă cu două săptămâni în PNL şi s-a suspendat din executor judecătoresc.

În ceea ce priveşte PSD, el a spus că desemnarea candidatului se va face în urma unui sondaj de opinie în care vor fi incluşi Constantin Boliacu şi Nistor Tătar.

„La PSD, domnul Constantin Boliacu vrea să candideze, dar va fi făcut un sondaj de opinie, dacă va sta mai bine ca preşedintele organizaţiei, va fi el candidatul”, a spus Tătar care a menţionat că sondajul va fi discutat în BP al organizaţiei şi se va stabili apoi candidatul.

Vezi înregistrarea emisiunii


Intră acum și în grupul de