Consilierii locali PNL și-au declarat opoziția față de primarul Ion Lungu. Vezi care este motivul!


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat în cadrul ședinței extraordinare de Consiliu Local de miercuri, 14 octombrie, că grupul de consilieri ai PNL a intrat în opoziție cu primarul Ion Lungu. De asemenea, Harșovschi a precizat faptul că va cere o comisie de analiză a Serviciului de administrare străzi, condus de Ștefan Vasincu.

uniunea polonezilor din romania 25 de ani (54) Lungu - Harsovschi

„Începând de astăzi, grupul politic al PNL este în opoziție cu domnul primar Ion Lungu pentru că trebuie să rezolvăm mai multe probleme în municipiul Suceava și pentru că avem o problemă foarte importantă la capitolul refaceri stradale”, a spus Harșovschi.

El a mai arătat că Ștefan Vasincu, șeful Serviciului de administrare străzi din cadrul Primăriei Suceava este principalul vinovat pentru starea dezastruoasă a arterelor din municipiu.

Harșovschi a menționat că în urmă cu o lună și jumătate i-a cerut public, în cadrul unei ședințe, o listă cu refacerile stradale pe care a semnat că sunt conforme, după lucrările de apă și canalizare, însă nici până în momentul de față nu a primit lista cerută.

„Îl avem pe acest domn Vasincu, șef de serviciu, care se comportă ca un director și care este principalul vinovat de ceea ce se întâmplă în municipiul Suceava. Este o sfidare pentru votul sucevenilor, pentru că noi suntem aleși aici în Consiliul Local și de aceea, domnule primar, solicităm o comisie de analiză a ceea ce se întâmplă la acest serviciu coordonat de domnul Vasincu. S-au investit 20 de milioane de lei, anul acesta, în refaceri stradale și efortul nostru este umbrit de aceste refaceri care nu sunt conforme și care sunt semnate și prezentate ca lucrări recepționate”, a mai declarat Lucian Harșovschi.

La rândul său, primarul Ion Lungu a susținut că nu răspunde la declarațiile politice.

„Am aflat o veste bună azi, de Sfânta Cuvioasă Parascheva, este o sărbătoare mare, eu fac apel la pace și colaborare. În Consiliul Local eu nu fac politică. Este o declarație politică și o tratez ca atare. Nu răspund la declarații politice”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de