Aproape 100 de delegaţi ai PSD Suceava, prezenţi la Congresul Extraordinar al partidului


Intră acum și în grupul de

 

 

La Sala Palatului din Bucureşti, au avut loc, duminică, lucrările Congresului Extraordinar al Partidului Social Democrat “Construim România Împreună” în prezenţa a peste 4000 de delegaţi din cadrul Organizaţiilor Judeţene ale PSD.

Potrivit purtătorului de Cuvânt al PSD Suceava, Ioana Irimia, delegaţia Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava, condusă de preşedintele Cătălin Ioan Nechifor, a fost compusă din parlamentari, primari, viceprimari, consilieri locali, consilieri judeţeni.

psd 3

„Ordinea de zi a Congresului Extraordinar al PSD a vizat prezentarea hotărârii de validare a alegerilor interne pentru preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Delegaţii la Congresul Extraordinar al PSD  au ales o nouă echipă de conducere formată din 14 vicepreşedinţi, 10 vicepreşedinţi bărbaţi şi 4 vicepreşedinte din partea Organizaţiei de Femei, precum şi Preşedintele Executiv”, a arătat Irimia.

Ea a precizat că cei 92 de delegaţi din partea Partidului Social Democrat Suceava au votat pentru continuitatea în PSD, cel mai mare şi puternic partid din România pentru îndeplinirea angajamentelor asumate în faţa românilor.

PSD 1

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava a mai menţionat că un alt punct de pe ordinea de zi a prevăzut propunerile de modificarea a Statutului PSD după cinci criterii şi anume: creșterea eficienței membrilor BPN și responsabilizarea vicepreședinților; votul de încredere pentru activitatea desfășurată de către membrii Biroului Permanent Național, președintele Consiliului Național și membrii Guvernului; analiza, dezbaterea și elaborarea de programe și politici publice; echilibrarea deciziei în partid; elaborarea și adoptarea codului de conduită și a unei proceduri interne clare de prevenire a unor atitudinii comportamente neadecvate în activitatea de partid.


Intră acum și în grupul de