Bălan: Cioloş să fie foarte atent la PSD care, cu miniştri interimari, distribuie pe furiş bani publici. A demonstrat că face rău şi când este răpus la pământ


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PNL pentru regiunea Nord-Est, deputatul Ioan Balan consideră că sarcina Guvernului Cioloş nu va fi grea, ci extrem de dificilă, având în vedere terenul pârjolit pe care-l lasă în urmă guvernarea PSD.

ioan balan

„Domnul Cioloş nu va avea nicidecum o soartă uşoară ca prim-ministru, luând în considerare dezastrul lăsat în urmă de PSD după aproape 4 ani, în care Ponta a guvernat doar în pauzele de publicitate şi doar în interesul clientelei PSD. Îl sfătuiesc pe domnul Cioloş să nu aibă încredere nici până la uşă în PSD şi, mai ales, în Liviu Dragnea, ştiind că una spune la televizor şi alta face în realitate”, a spus deputatul Ioan Bălan.

El a mai declarat că PSD a demonstrat că face rău şi când este răpus la pământ, chiar şi în ultimele zile de guvernare interimară.

„Uitaţi-vă cum, în ultimele zile de zbatere, PSD schimbă şi numeşte oameni la Electrica, la Eximbank şi mai ştiu eu în ce instituţii. Uitaţi-vă cum distribuie miniştrii interimari banii publici pe furiş. Domnului Cioloş îi recomand să facă public, de îndată ce va fi învestit, situaţia reală a bugetului de stat, pentru a scoate adevărul la suprafaţă în legătură cu dezastrul din bugetul de stat lăsat de PSD”, a spus Bălan.

Mai mult, deputatul liberal consideră că Dacian Cioloş mai trebuie să răspundă şi la aşteptările uriaşe îndreptate de întreaga societate către domnia sa.

„Va fi greu, dar nu imposibil, mai ales că dumnealui, ca tehnocrat, nu va fi preocupat anul viitor de febra alegerilor locale şi parlamentare. Are oportunitatea de a lua decizii curajoase, de a face reforme, chiar dacă timpul este foarte scurt. Mai mult, are şi cel mai puternic aliat – societatea”, a declarat Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de