Sanda-Maria Ardeleanu: Anul 2016 va aduce marile schimbări în societatea românească


Intră acum și în grupul de

La început de an nou, deputatul PNL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, le-a transmis prietenilor virtuali, urări de sănătate, prosperitate, pace și bucurie.

”Vă doresc ca începutul să fie senin, cu speranță și optimism, cu proiecte interesante și utile, iar zilele anului să fie un șir neîntrerupt de motive de bucurie și împlinire!

Vă mai doresc să vă bucurați de iubirea celor din jur, să ne gândim mereu la Celălalt,  să aveți puterea de a trece peste greșeli, să iertați, să fim solidari, și, de ce nu, mai buni unii cu alții. Să avem încredere în noi și în munca cinstită care, în timp, dă roadele așteptate. Să ne creștem copiii în dragoste de țară și să facem zilnic tot ce putem pentru a apăra PACEA în lume.

Sanda Maria Ardeleanu

Fie ca 2016 să aducă un plus de PROSPERITATE în viața    D-voastră, să aveți parte de SĂNĂTATE, să gândiți mereu pozitiv!”, a scris parlamentarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Ardeleanu a ținut să sublinieze că anul 2016 va aduce marile schimbări în societatea românească și consideră că mai mult ca niciodată, România anului 2016 are nevoie de fiecare dintre cetățenii ei.

”Anul 2016 va aduce marile schimbări, pregătite și așteptate de ani de zile, în societatea românească. Să avem încredere în generația tânără și să susținem, cu grijă și chiar vigilență, PRIMENIREA de care avem atâta nevoie. Să milităm, fiecare dintre noi, pentru NORMALITATE în țară, în existența noastră, să nu ne fie indiferent nimic din ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Doar implicarea ne dă dreptul să pretindem ca drepturile să ne fie respectate, ca legile să fie aplicate.

Cred că, mai mult ca niciodată, România anului 2016 are nevoie de fiecare dintre cetățenii ei, de munca noastră, de ATITUDINE civică responsabilă.

Vă doresc să nu aveți momente de dezamăgire, iar ÎNCREDEREA în BINE să nu vă părăsească nicicând!”, le-a transmis deputatul liberal prietenilor săi virtuali. (Irina L.)


Intră acum și în grupul de