Flutur: Îmi doresc să continui proiectele începute de mine cu echipa mea


Intră acum și în grupul de

Liderii PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur si deputatul  Ioan Balan, sustin o conferinta de presa la sediul PNL.

Gheorghe Flutur:

”Anul 2016 e unul cu doua randuri de alegeri si cu o miza uriasa si PNL e extrem de responsabil si tratam cu maxima responsabilitate. Si filiala Suceava intra in linie dreapta. Vom incerca sa legam alegerile parlamentare de cele locale in sensul implicarii viitorilor candidati la cele locale. PNL Suceava isi propune castigarea alegerilor si am in vedere un numar majoritar de primari care sa administreze judetul. Miza cea mai mare e castigarea Primariei Suceava.

Vrem sa castigam presedintia CJ si voi intra cap de lista si candidat la presedintia CJ si miza si aici e uriasa. Imi doresc un parteneriat mai mult ca altadata, o campanie in echipa. Presedintia CJ nu poate fi castigata decat in parteneriat cu primari. Vreau sa inchid un subiect care mai circula ca zvon. A fost discutia asta si din punctul nostru de vedere candidatul la Suceava e Ioan Balan. Au aparut discutii despre primarul Lungu, dar nu sunt reale.

Am incredere in acest parteneriat cu Ioan Balan, celelalte zvonuri sunt doar speculatii. Cred ca daca ne uitam in urma mandatul 2012-2016 e unul care are multe bile negre in ce priveste dezvoltarea judetului. Imi doresc sa continui proiectele incepute de mine cu echipa mea. Nu sunt de acord cu izolarea Bucovinei sau cu mimarea unor proiecte. Cred ca mai mult s-a axat pe taiat panglici decat pe pozitionarea corecta a noastra.

Suntem la jumatate din PIB si va trebui sa investim mult si e nevoie de investitorii autohtoni si ne vom bate sa ii incurajam sa investeasca. Am de gand sa parcurg judetul la picior toate localitatile, dar programul de dezvoltare va fi suma programelor primarilor care sa insemne confort si siguranta pentru populatie si scoaterea din izolare a Sucevei. Intaresc convingerea ca il vom avea pe Ioan Balan primar de Suceava. E un tanar ambitios si Suceava are nevoie de asa ceva.

Haideti sa vedem ce vrem. Tot vorbim de Bucovina si raman un partizan al acestui brand, dar cred ca Suceava ca si capitala a sudului Bucovinei trebuie sa aiba o amprenta mult mai mare.

Eu ii stiam stabili pe cei de la PSD. Cei de la PSD nu trebuie sa planga pe umarul opozitiei cand nu le iese un proiect la CJ. Daca si cei de la PSD voteaza impotriva lor inseamna ca si-au dat sema ca proiectele sunt proaste.

Actuala conducere din CJ isi pierde majoritatea in consiliu in aceasta perioada. Un lider judetean are in vedere tabloul intreg. Mie mi se pare ca s-au facut lucrurile pe genunchi. Sper din primavara sa fie la noi majoritatea in CJ si nu acum.

Din punctul nostru de vedere Ilie Niță e exclus din PNL, dar mai sunt niste proceduri in justitie.”

 


Intră acum și în grupul de