Candidaturi acceptate: Marian Andronache şi alţi 40 de candidaţi din judeţul Suceava, validaţi de Colegiul Naţional al Mişcării Populare


Intră acum și în grupul de

Secretarul executiv al Mişcării Populare, Marian Andronache, a fost validat candidat la funcţia de primar al municipiului Suceava în cadrul şedinţei Colegiului Naţional al Mişcării Populare care s-a desfăşurat sâmbătă în Capitală.

marian andronache (4)

Purtătorul de cuvânt al Mişcării Populare Suceava, Ovidiu Milici, a precizat că în cadrul şedinţei Colegiului Naţional al Mişcării Populare au fost validate mai multe candidaturi din partea judeţului Suceava pentru funcţiile de primar.

El a precizat că a fost validată, în primul rând, candidatura lui Marian Andronache la funcţia de primar al Sucevei.

Totodată, au fost validate candidaturi pentru funcţia de primar în 40 de localităţi din judeţ, urmând ca în perioada următoare să fie făcute publice.

Mişcarea Populară Suceava a anunţat la începutul lunii noiembrie 2015 nominalizarea lui Marian Andronache pentru funcţia de primar.

Atunci MP a arătat că profilul candidatului de primar trebuie să fie un specialist în administraţie, un om tânăr, un om cinstit, un om care  nu a mai fost înregimentat politic, un om care cunoaşte realităţile din municipiul Suceava şi un om care este capabil să genereze şi să realizeze proiecte.

„Mişcarea Populară Suceava a identificat acest profil de viitor primar în persoană domnului inginer Marian Andronache, a cărui experienţă în admnistraţie deja o cunosc mulţi suceveni”, anunţa atunci MP.

Marian Andronache este directorul Direcţiei Domeniului Public din Primăria Suceava şi gestionează cea mai mare direcţie a municipalităţii, având circa şase sute de angajaţi.(R.N.B.)


Intră acum și în grupul de