Acasă Politica Deputatul Ioan Balan a primit flori de la președintele Klaus Iohannis, de...

Deputatul Ioan Balan a primit flori de la președintele Klaus Iohannis, de ziua lui


Intră acum și în grupul de

balan ghiveci flori iohannisDeputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, care este și vicepreşedinte PNL pentru regiunea de Nord-Est și chestorul Camerei Deputaților, a împlinit vineri, 49 de ani.

 Printre cei care l-au felicitat cu acest prilej se numără și președintele României, Klaus Iohannis, care i-a trimis un ghiveci cu flori.



Balan a declarat că se simte onorat de sutele de mesaje și urări primite de ziua sa de naștere și a ținut să aducă mulțumiri speciale șefului statului pentru cadou.

”Se spune că în tinerețe învățăm și odată cu vârsta înțelegem. Tind să fiu de acord. Totuși pentru mine vârsta e doar un număr, care astăzi devine 49!

Mă simt onorat de sutele de mesaje primite până acum, nici nu știu cum să făc să vă răspund tuturor așa cum v-am obișnuit, dar o voi face. E minunat să-ți petreci o zi specială alături de oameni ce țin și cred în tine!

Mulțumiri speciale și președintelui României, domnul Klaus Iohannis, care mi-a făcut dimineața mai frumoasă cu acest superb ghiveci de flori”, a scris parlamentarul sucevean pe pagina oficială de Facebook.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version