Pomicultorul anului 2015, un cercetător ştiinţific sau un voluntar al Casei Regale a Regatului Unit, printre candidaţii MP la primării sucevene


Intră acum și în grupul de

Pomicultorul anului 2015, un cercetător ştiinţific sau un voluntar al Casei Regale a Regatului Unit se află printre candidaţii Mişcării Populare Suceava la primării din judeţ.

andronache popovici milici (5)

Preşedintele MP Suceava, Corneliu Popovici a anunţat, vineri, că au fost validate candidaturi la mai multe municipii şi oraşe din judeţ.

Astfel, la municipiul Suceava a fost validată candidatura lui Marian Andronache, director general în Primăria Suceava.

La Fălticeni, Miscarea Populară Suceava va merge pe mâna pomicultorului anului 2015, Onea Pavăl, (46 ani) un inginer agronom care nu a mai făcut politică.

Popovici a mai anunţat că în oraşul Frasin, MP Suceava a validat candidatura unui cercetător ştiinţific, Florin Nisiac, 31 de ani, care este absolvent de ştiinţe politice şi cu doctorat în dezvoltare interinstituţională.

La Vatra Dornei, MP are candidat un inginer silvic, Cătălin Ursache, 46 de ani, care a lucrat şapte ani în SUA, s-a implicat în proiecte de voluntariat, unul sub tutela Casei Regale din Marea Britanie. Acum, Ursache se ocupă cu turismul ecvestru în zona Dorna-Câmpulung Moldovenesc.

La Dolhasca MP Suceava a validat candidatura unui angajat al Căilor ferate, Ioan Creţu, în timp ce la Milişăuţi va candida un om de afaceri, Ioan Hreniuc, la Solca jurista Teodora Ţehanciuc şi la Cajvana Gheorghe Jucan.

Alţi 62 de candidaţi de primar urmează să fie validaţi în perioada următoare.

Corneliu Popovici a mai spus că la Câmpulung  Moldovenesc se caută cea mai bună soluţie, în timp ce la Rădăuţi se aşteaptă venirea în ţară din Italia a unui tânăr, fără să-l nominalizeze, cel mai probabil fiind vorba de Sorin Robu, liderul MP Diaspora.

 


Intră acum și în grupul de