Fondatorul UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a demisionat din partid


Intră acum și în grupul de

Fondatorul UNPR Suceava, Cătălina Vartic, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene Suceava, a demisionat din partid.

vartic-001

Decizia lui Vartic a fost luată după ce a participat la şedinţa conducerii centrale a UNPR care s-a desfăşurat la Braşov.

Ea a spus că a decis să demisioneze din UNPR după ce a constatat că planurile de viitor ale partidului nu sunt cele pe care şi le dorea.

Vartic a explicat că deşi organizaţia suceveană a UNPR, prima care a cerut alegeri pe liste separate de PSD, a repurtat un succes, fiind decisă participarea pe liste proprii la alegerile locale, obiectivele asumate de partid nu pot fi atinse în condiţiile în care s-a decis ca la alegerile parlamentare să participe pe liste comune cu PSD.

Ea a mai spus că o ţintă nerealistă a fost avansată de preşedintele UNPR Suceava, senatorul Mihai Neagu, care a anunţat că la alegerile locale va obţine 15 la sută din voturi.

Vartic a mai declarat că situaţia este cu atât mai dificilă cu cât nu s-au soluţionat şi celelalte probleme sesizate de organizaţie, în special cele privind fuziunea cu PPDD şi rezultatul acesteia.

Cătălina Vartic a subliniat că nu regretă nimic din activitatea pe care a desfăşurat-o în acest partid, dar că îşi doreşte să se implice în alegerile locale din acest an cu rezultate bune.

„Îmi doresc să rămân în politică şi să fac ceva la alegerile din iunie”, a spus fostul lider UNPR Suceava.

Ea a menţionat că în decurs de o săptămână va decide spre ce formaţiune se va îndrepta şi că a primit deja mai multe oferte.

Cătălina Vartic a fondat organizaţia UNPR Suceava în 2010 şi a condus organizaţia timp de cinci ani. Ea a fost înlocuită anul trecut de senatorul Mihai Neagu care s-a plimbat pe la mai multe partide şi care a fost cooptat în UNPR, partid care i-a oferit şi funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava.(R.N.B.)


Intră acum și în grupul de