Liderul MP Suceava: Se creează un val pro-MP și pro-Băsescu în zona de munte a județului


Intră acum și în grupul de

Corneliu Popovici, presedintele județean al Miscarii Populare Suceava  sustine o conferinta de presa.

PMP suceava (3)

Corneliu Popovici:

”Noi nu tinem candidatii ascunsi. Am stabilit deja inca o serie de candidati pe care MP i-a si validat.

Saptamana viitoare, vom avea Colegiul Judetean si avem pregatiti inca 28 de candidati pentru validare. Pana acum, sunt anuntati 41 de candidati.

Ce e important e ca am facut o medie de varsta si e undeva la 44 de ani. E varsta optima pentru implicare in administratie locala. Prevedem ca prezenta in ziua votului va fi foarte ridicata. Pe partea adversarilor, modul cum se agita si masurile haotice pe care le iau confirma acest lucru.

Am discutat cu 10 consilieri din Pojorata si cu primarul actual. Discutiile au fost privitoare la alegerile care vin si ei si-au anuntat disponibilitatea de a se alatura MP Suceava si a candida in aceeasi formula pe listele MP. Apreciez gestul lor. Sunt sustinatori ai presedintelui Basescu si sunt bineveniti la noi.

Se creeaza un val pro-MP si pro-Basescu in zona de munte a judetului. Le multumesc celor de la Pojorata si asteptam momentul cand vor putea veni sa se inscrie cu acte in regula la noi. Actul de fuziune intre PNL si PDL nu a dus la un rezultat, ba din contra, a creat tensiuni foarte mari in organizatii.

Asa cum e Pojorata a ajuns sa fie un etalon al turismului din zona. Acolo s-au intamplat lucruri frumoase pe care ni le dorim in fiecare localitate.

La Suceava, am constatat ca marele PNL s-a transformat in PDL. Formula care a pierdut alegerile in 2012 s-a reinventat la Suceava si vrea sa le castige in 2016. E treaba PNL si ei decid cum se prezinta, insa ce m-a suparat e ca in timp ce copresedintii Gorghiu si Blaga aclamau integritatea din partid si reforma in administratie, Bolojan a reinventat un nou slogan: <<La partide noi, tot noi>>.

La Humor, PNL isi valideaza un candidat care are in spate hotarari judecatoresti ca fiind colaborator al Securitatii. Singura consecventa a liderilor PNL e inconsecventa.  Aseara am primit pe mail o serie de documente din care se dovedeste ca la Humor au dat de pamant cu criteriile de integritate ale PNL.

Azi, PNL la Suceava, a aprins butoaiele cu kerosen ale lui Flutur, ard, dar inca nu au explodat. Am un mesaj pentru o parte a electoratului sucevean, acei 20.000de suceveni care din sondajul sociologic al PNL ar fi vazut o schimbare la Suceava prin candidatura lui Balan. Ii rog sa isi indrepte atentia catre Marian Andronache pentru ca vor gasi ce isi doresc pentru Suceava in proiectul sau administrativ.”


Intră acum și în grupul de