Primarul, viceprimarul şi 10 consilieri locali din Pojorâta spun ”adio” PNL și trec în tabăra lui Băsescu la alegerile din 5 iunie


Intră acum și în grupul de

Preşedintele MP Suceava, Corneliu Popovici, a anunțat, marți, că primarul, viceprimarul şi zece consilieri locali din comuna suceveană Pojorâta, membri ai PNL, vor candida din partea Mişcării Populare la alegerile locale din 5 iunie.

PMP suceava (3)Într-o conferință de presă, liderul MP Suceava a arătat că a discutat, la Pojorâta, cu primarul Bogdan Codreanu cu viceprimarul şi cu zece consilieri locali, ceea ce înseamnă executivul primăriei şi aproape tot Consiliul local, format din 13 membri, urmând ca aceştia să candideze din partea Mişcării Populare.

„Ei şi-au anunţat disponibilitatea de a candida în aceeaşi formulă pentru 2016”, a spus Popovici care a menţionat că aceştia sunt oameni pe care îi cunoaşte, a lucrat cu ei şi este alături de ei.

El a mai declarat că Pojorâta a ajuns un etalon al turismului în zonă.

„Acolo s-au întâmplat lucruri frumoase pe care ni le dorim în fiecare localitate”, a precizat Popovici.

Liderul MP Suceava a subliniat că aceştia sunt „susţinători vehemenţi” ai lui Traian Băsescu, adăugând că în zona de munte a judeţului Suceava se creează „un val pro Băsescu”.

Primarul, viceprimarul şi opt consilieri locali din Pojorâta au candidat pe listele PDL la alegerile din 2012, iar ulterior, prin fuziune au devenit membri ai PNL.

Popovici a mai anunţat că 12 candidaţi pentru funcţia de primar din partea MP Suceava vor fi anunţaţi cu puţin înainte de depunerea candidaturilor pentru a nu le crea probleme, lăsând să se înţeleagă că sunt primari în funcţie şi doresc să evite să aibă probleme.

El a spus că cei 12 provin tot din zona de munte a judeţului Suceava, menţionând că actul de fuziune PNL-PDL a creat tensiuni în unele organizaţii.

„Azi în PNL Suceava a aprins butoaiele cu kerosen ale lui Gheorghe Flutur. Ard, dar nu au explodat încă”, a mai declarat Popovici. (R.N.B.)


Intră acum și în grupul de